free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έφυγε ο Πέτρος Μίχος και ήρθε ο Καβακάς στον Αστέρα Αμαλιάδας!

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις αμέσως μετά το φιλικό ματς που έδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Αστέρας Αμαλιάδας στον Βλαχιώτη Λακωνίας, κι όπου ηττήθηκε με 2-1 σκορ και με μετριότατη εμφάνιση…

Η σχετική ανακοίνωση:  “Ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας με τον μέχρι σήμερα τεχνικό του Αστέρα Αμαλιάδας. Ευχαριστεί θερμά τον κ. Πέτρο Μίχο για τη συνεργασία που είχε με την ομάδα αυτό το διάστημα, και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Από κει και πέρα, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο μεγάλος χορηγός του φετινού Αστέρα Αμαλιάδας, προχώρησε με αστραπιαία κίνηση στην πρόσληψη νέου τεχνικού. Του Τίμου Καβακά!

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο Α.Ο Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Τιμόθεο Καβακά. Πρόκειται για έναν ικανό και από τους πιο φερέλπιδες προπονητές του ελληνικού ποδοσφαίρου, και η έλευση του στην ομάδα μας, συνιστά μια μεγάλη επιτυχία και δίνει σίγουρα ελπίδες για να πάει ο Αστέρας μας ακόμη πιο ψηλά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τιμόθεος (Τίμος) Καβακάς ήδη έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας ξεκάθαρα δείγματα εξαιρετικής δουλειάς, όπως με ανόδους στον Πλατανιά, στη Λαμία, και με παραμονή της Κέρκυρας στη Σούπερ Λίγκα, σε προηγούμενες σημαντικές παρουσίες του στον επαγγελματικό χώρο.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο Αστέρας Αμαλιάδας τον καλωσορίζει στον ερχομό του μαζί με τους συνεργάτες του στο προπονητικό “τιμ” της ομάδας μας. Και του εύχεται “καλή επιτυχία” στο έργο που αναλαμβάνει».

Μετά από ένα δυνατό ματς που έγινε στο γήπεδο Βλαχιώτη Λακωνίας, ο τοπικός Αστέρας επικράτησε με 2-1 σκορ επί του Αστέρα Αμαλιάδας, στο προγραμματισμένο φιλικό.

Σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος, με γκολ των, Χρήστου στο 10′ το 1-0 με ωραίο δυνατό διαγώνιο σουτ μετά από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ και Κόντη στο 40′ το 2-1 με κοντινό πλασέ αφού πριν από μεγάλο λάθος του ο γκολκήπερ του Αστέρα του έδωσε τη μπάλα με “άτσαλη” πάσα (κι ενώ αδράνησαν κι οι υπόλοιποι αμυντικοί), ενώ για τον Αστέρα σκόραρε στην προσωρινή ισοφάριση σε 1-1 με έξοχο και άπιαστο σουτ στο 22′ ο Σταθάτος.

Η εμφάνιση του Αστέρα Αμαλιάδας δεν ξεπέρασε τη μετριότητα και δημιούργησε προβληματισμό, ο οποίος ήδη αξιολογείται από τη διοίκηση της ομάδας…

Αστέρας Βλαχιώτη (Μίκι Τσίρκοβιτς): Παλιούρας, Τσουκαλάς, Φυσαράκης, Κολιάκος, Χρήστου, Ίλιεφ, Μπριλάκης, Τσιμικλής, Σταμογιάννος, Κόντης, Γεμιστός, στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Λειμονίτης, Μέξης, Κατσίκας, Γαρόζης, Σαρίδης, Παπαγεωργίου, Μινέα.

Αστέρας Αμαλιάδας (Πέτρος Μίχος): Τσάμης, Παγώνης, Μπουτσικάκης, Καμπούρης, Κασάπης, Ρόβας, Σταθάτος, Κυριάκος, Μαρουκάκης, Κέρι, Μπανούσης, στην επανάληψη και οι Αρβανίτης, Μπουζούρας, Κασνέτσι, Πασάι, Μπαραμπαρούσης, Παπαδόπουλος, Μπουρντουζάν.

 

Πηγή: iliaoikonomia

 

Related posts

Συλλυπητήρια σε Πιπίνη o Ηλυσιακός

Abola Team 3

Βλέπει Καραδήμο και Σταυρακόπουλο ο Ατρόμητος Πειραιά

Abola Team 3

Τον αμυντικό ταλαντούχο πήρε Αλντι Μπαμη O ΠΑΟ ΡΟΥΦ

admin