free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Καθοριστικές εκλογές στον ΑΟ Ιλίου

Εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον του συλλόγου προβάλλουν οι αρχαιρεσίες του Σαββάτου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

 

Το μέλλον του ΑΟ Ιλίου διακυβεύεται κατά μεγάλο ποσοστό από τις αρχαιρεσίες του Σαββάτου (24/7) για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. 

Από τα όσα έχουμε ενημερωθεί, τα άτομα που επανδρώνουν τον τωρινό διοικητικό κορμό προσπαθούν να προσεγγίσουν και νέους παράγοντες κι επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής, ώστε να αναμειχθούν στα κοινά και να βοηθήσουν αποφασιστικά την ομάδα στην νέα προσπάθεια, που θα επιχειρήσει στον νέο μαραθώνιο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Μετά τις διοικητικές ζυμώσεις που θα προκύψουν θα ληφθούν υπόψοη όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν το σωματείο, με αποκορύφωμα την επερχόμενη ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. 

Με τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη να έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων έμπειρων παικτών, που θα πληρούν τις προδιαγραφές να πλαισιώσουν ιδανικά τον εξαιρετικό νεανικό κορμό και να ηγηθούν της προσπάθειας που θα καταβάλλει η ομλαδα.

 

 

 

 

Related posts

«Κόλλησαν» στο μηδέν Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Μικρασιατικός

Παντελίδης Mάνος

Μεταγραφική βόμβα με έναν από τους καλύτερους σέντερ φορ, τον Θανάση Γεωργίου, η Αθηναϊδα

Abola Team 3

Η Κυριακούλης ΕΠΕ στο πλευρό τηςΑγίας Ελεούσας

admin