free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Έξι ανανεώσεις στην Αλσούπολη

Στην επέκταση της συνεργασίας με έξι παίκτες του βασικού της κορμού προχώρησε η Αλσούπολη του Παναγιώτη Καλαϊτζίδη (φωτό).

 

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζουν απτόητοι στην Αλσούπολη τη χάραξη του σΧεδιασμού τους ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν.  

Οι ιθύνοντες της νεοσύστατης διοίκησης του συλλόγου των βορείων προαστίων σήκωσαν αμέσως .. μανίκια, με την προοπτική η ομάδα να θέσει από τώρα όλες τις υγιείς και στέρεες βάσεις, που θα της επιτρέψουν να σταθεί επάξια στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ. 

Σε αυτό το πλαίσιο ήδη επήλθε συμφωνία με έξι παίκτες οι οποίοι αποτέλεσαν τον βασικό κορμό και υπήρξαν από τους άμεσους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας, που διέγραψε ο σύλλογος στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. 

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα της Αλσούπολης θα φιγουράρουν και την ερχόμενη σεζόν ο τερματοφύλακας Γιάννης Κοτσάκης, ο φορ Αντώνης Αβραμάκης, ο μεσοαμυντικός Σπύρος Σιάνης, ο μεσοεπιθετικός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο αμυντικός Χρήστος Μούτζος και ο επιθειτκός Μανώλης Ιακωβίδης, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια τους με τη διοίκηση και θα αποτελέσουν και την νέα σεζόν πολύτιμα εργαλεία για τον προπονητή Παναγιώτη Καλαϊτζίδη. 

Τη ίδια στιγμή εντείνονται οι κινήσεις, που αφορούν στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι άνθρωποι της Αλσούπολης είναι σε προχωρημένες επαφές με έναν ανασταλτικό μέσο κι έναν πολύ ποιοτικό φορ και η γενικότερη αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, θέλει την διοίκηση του σωματείου να προχωρά σε σύντομο χρονικό διάστημα σε ανακοινώσεις.

 

Related posts

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (8 & 9/4) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Τα Σημερινά ματς σε Α’ και Β’ ΕΠΣΑ

Abola Team

Άρης Πετρούπολης: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Abola Team