free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσαν Γκούμας και Τσέπας και στον Αήττητο

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που πέρασε από τα γραφεία της ομάδας και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον Αήττητο Σπάτων ήταν ο Ναπολέων Γκούμας.

Ο ικανότατος άσος που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σαν ‘μικρός’ και βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας και συμφώνησε προκειμένου να βρίσκεται στα φαρέτρα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου.

 

Αναλυτικά, το κείμενο

 

Ο Σολίστ της ομάδας του Αήττητου ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα και θα συνεχίσει και την επόμενη Αθλητική Χρόνια (2017-2018) να αγωνίζεται με την φανέλα του ΑΉΤΤΗΤΟΥ ΣΠΆΤΩΝ.

Καλή επιτυχία Ναπολέων Γκούμας.

Επίσης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Αήττητος έκανε γνωστό ότι ο Βαγγέλης Τσέπας θα εξακολουθεί να αγωνίζεται με τη φανέλα των πρασίνων’ αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητες ΕΠΣΑΝΑ.

 

Αναλυτικά, το κειμενο

Έπιασε αμέσως δουλειά το νέο ΔΣ του Αήττητου και άρχισε επαφές με τους παίκτες της ομάδας για ανανεώσεις η τυχόν αποχωρήσεις.

Πρώτος στην λίστα ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας ο Βαγγέλης Τσέπας που ήρθε σε επαφή με τον Γεν. Γραμματέα τον Δημήτρη Μητρογιαννη και με συνοπτικές διαδικασίες ήρθε σε συμφωνία και θα αγωνιστεί και πάλι με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα σαν ποδοσφαιριστης.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Related posts

Αίας Σαλαμίνας: Μπήκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Γιώργος Ανανίδας

Σπουδαία νίκη η Παλαιόχωρα, 2-0 μέσα στο Ζηρίνειο την Κηφισιά

Abola Team 2

«Λάμψη» Μενδρινού στον Παναργειακό

Kώστας Παλαιολόγος