free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε με Χατζηαλέξη ο Χαραυγιακός

Την επιτυχημένη συνταγή με τον έμπειρο προπονητή θα συνεχίσει και την νέα σεζόν η δημοφιλής ομάδα της Ηλιούπολης.

 

Αίσια έκβαση είχε για τον Χαραυγιακό το σίριαλ παραμονής του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στην άκρη του πάγκου του.  

Μετά από νέα συνάντηση, που είχε ο Πρόεδρος Μανώλης Φύτρος με τον έμπειρο τεχνικό και η οποία διεξήχθη μέσα σε άριστο κλίμα, οριστικοποιήθηκε η επέκταση της συενργασίας των δύο πλευρών και τη νέα σεζόν. 

Η κοινή διάθεση, αλλά κυρίως το όραμα για σπουδαία πράγματα που επέδειξαν και οι δύο πλευρές, όπως επίσης και η αλληλοεκτίμηση και ο αμοιβαίος σεβασμός, διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην επέκταση της επιτυχημένης τους συνεργασίας. 

Ο επιτυχημένος τεχνικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν οδήγησε τους «νερατζούρι» στην κατάκτηση του τίτλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ανανέωση της συνεργασίας του με την δημοφιλη ομάδα της Ηλιούπολης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους στόχους της ερχόμενης περιόδου: 

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός ότι θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε μία ομάδα με τη δυναμική και την οργάνωση του Χαραυγιακού. Απο το ξεκίνημα των επαφών που είχαν με τον Πρόεδρο Μανώλη Φύτρο είχε διαφανεί η κοινή πρόθεση για επέκταση της συνεργασίας μας, ωστόσο είχα θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση η ομάδα να θέσει υψηλές βλέψεις για τη νέα σεζόν. Απο τη στιγμή, όπου από μέρους της διοίκησης υπήρξε αυτή η επιθυμία, ήταν δεδομένο ότι θα συνεχίζαμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, για να προσθέσει: 

«Πέρυσι κατακτήσαμε ένα πρωτάθλημα, που δνε το περίμενε κανείς, φθάσαμε μέχρι τον τλεικό Κυπέλλου, ωστόσο, δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική., Φέτος είναι μία άλλη σεζόν, όπου θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο και πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Η συνεργασία που έχω με τον Πρόεδρο Μανώλη Φύτρο είναι άριστη και νομίζω ότι θα εξακολουθήσει να είναι»

 

 

 

 

Related posts

Η Διάνα Ηλιούπολης 5-1 την Αθηναϊδα

Abola Team 3

Ντούμπλαρε τις νίκες του το Ρουφ!

Γιάννης Μελίτας

Τεράστια νίκη: Με γκολ του Πλεξίδα η Αθηναϊδα 1-0 τον Πανερυθραϊκό

Abola Team 3