free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οκτώ αποχωρήσεις από τα Τρίκαλα

Εκκαθαρίσεις γίνονται στο έμψυχο δυναμικό των Τρικάλων.

Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τους Παπαδόπουλο, Σταυράκη, Μανθάνο, Μουταφτσίσκι, Κούρδη, Μάρκου, Γιαννακόπουλο και Γκουντρουμπή, οι οποίοι αναζητούν πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τους εξής οκτώ ποδοσφαιριστές

1) ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ 2) ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΑΥΡΑΚΗ (Τ) 3) ΜΑΤΙΑΣ ΜΑΝΘΑΝΟ 4) ΡΑΤΚΟ ΜΟΥΤΑΦΤΣΙΣΚΙ 5) ΤΑΣΟ ΚΟΥΡΔΗ (Τ) 6) ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΚΟΥ 7) ΘΑΝΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ 8) ΦΩΤΗ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗ

Όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές πρόσφεραν πολλά κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους με τον Απόλλωνα, για να πετύχουμε να κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.

Ως εκ τούτου η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία αλλά και όλη η οικογένεια του Απόλλωνα νοιώθουν την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν από τα βάθη της καρδιάς τους, για τα όσα πρόσφεραν στον σύλλογο και τους εύχονται να έχουν πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες στις ομάδες που θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους πορεία.

Παιδιά έχετε γράψει με ολόχρυσα γράμματα το όνομα σας, στην ιστορία του Απόλλωνα Λάρισας και δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ».

Related posts

Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 2-0

Abola Team 2

Νέα τριάρα ο Άρης στην Football League

Abola Team 2

Δίψα για τίτλους ο Ταχτσίδης στον Ολυμπιακό

Abola Team 2