free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Άριστη η παρουσία όλων των τμημάτων της ακαδημίας του Ρουφ στη Χαλκίδα-Πλούσιο ΦΩΤΟρεπορτάζ

Άριστη από κάθε άποψη και σε αγωνιστικό κομμάτι φυσικά ήταν η παρουσία των τμημάτων της ακαδημίας του Ρουφ στο τουρνουά στον Αγ. Μηνά στην Χαλκίδα.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά τα παιδιά των τμημάτων της ακαδημίας του Ρουφ και σίγουρα αξίζουν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οι προπονητές που ήταν μαζί τους ενώ πολλά μπράβο αξίζουν στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας αλλά και στους γονείς-συνοδούς που πραγματικά βοήθησαν πάρα πολύ για την τέλεια εικόνα που πραγματικά παρουσίασε η ομάδα σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Οι άνθρωποι του συλλόγου στην σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν ακόμα:

Καταρχάς, περάσαμε τρεις υπέροχες μέρες στο Pelagos Hotel στον Αγ. Μηνά Χαλκίδας. Το ξενοδοχείο ήταν καταπληκτικό και σαν τοποθεσία και οι παροχές του. Ευχαιρστούμε πολύ τους διοργανωτές αυτού του 3ημερου τουρνουά και οποιονδήποτε βοήθησε από οποιοδήποτε πόστο για την άψογη διεξαγωγή του! Έπειτα ευχαριστούμε μέσα απ την καρδιά μας την διοικηση της ομάδος και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κο Θοδωρη Κουνάδη, το γενικό διευθυντή Αντώνη Κουσουρίδη και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Ντάκουρη, αλλά και τους προπονητές μας και τον γιατρό μας που βρισκόντουσαν κοντά μας. Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα τμήματα της ακαδημιάς για τις διακρίσεις και τα κύπελλα που κατέκτησαν και για την άψογη συμπεριφορά που υποδείξαμε καθ ‘ολη τη διάρκεια της διαμονής μας στο ξενοδοχείο. Κλείνοντας να τονιστεί πως αποδείξαμε πως είμαστε μια ΠΑΡΕΑ μια ΟΜΑΔΑ και λειτουργούμε έτσι εντός και εκτός γηπέδου!! ΡΟΥΦαρα μου αρρώστια!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους και του χρόνου ακόμα πιο δυνατοί και ενωμένοι!!! #PAO #ROUF #AOUSTRIA #FAMILY #CHALKIDA_2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του Ρουφ ενόψει της νέας σεζόν.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της ΕΠΣ.ΑΘΗΝΩΝ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΚΩΣΤΑ ΜΕΛΙΓΚΩΝΗ

admin

Νίκη Γαλατσίου: Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Abola Team

Πέντε αγώνες κατάταξης αύριο (16/4) στην ΕΠΣΑ

Abola Team