free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Έχει βρει τον … Παράδεισό του ο Στούλης

Στην ομάδα του Αμαρουσίου θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται για έβδομη συνεχόμενη σεζόν ο 32χρονος υψηλόσωμος στόπερ.

 

Με την φανέλα του Παράδεισου Αμαρουσίου θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται και την ερχόμενη σεζόν ο Αλέξης Στούλης.  

Ο 32χρονος πανύψηλος κεντρικός αμυντικός και επί σειρά ετών ηγέτης της οπισθοφυλακής του συλλόγου των βορείων προαστίων, συμφώνησε σε όλα με τον Πρόεδρο Γιώργο Ντουντούμη και θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα για έβδομη συνεχόμενη σεζόν. 

Σαφέστατα, η παραμονή του Αλέξη Στούλη έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον προπονητή του Γιώργο Σιμιτζόγλου, ο οποίος διαπιστώνει ότι θα ποντάρει στο γεμάτο δυναμισμό παιχνίδι του έμπειρου στόπερ.  

Παράλληλα, ο Αλέξης Στούλης μαζί με τον Κώστα Αθανασίου θα συνθέσουν για ακόμη μία σεζόν το προπονητικό δίδυμο όλων των τμημάτων Ακαδημιών του συλλόγου. Ενός σπουδαίου δικτύου παραγωγής παικτών, το οποίο πλέον απασχολεί 285 παιδιά, που διψούν για μάθηση του σωστού ποδοσφαίρου 

Με αφορμή την παραμονή του στον Παράδεισο Αμαρουσίου, ο Αλέξης Στούλης δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για όλα όσα βιώνει στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια: 

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής κι ευγνώμων για το γεγονός ότι θα εξακολουθήσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε μία ομάδα με τη οργάνωση και την ποιότητα που πρεσβεύει τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Εδώ είναι το σπίτι μου και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει».

 

 

Related posts

«Φουλάρει» για στόπερ και αμυντικό μέσο η Αλσούπολη

Έβδομη σερί νίκη για Κοψαχείλα

Παντελίδης Mάνος

ΕΠΣΑ: Οι αγώνες της Κυριακής (3/12) στην Αθήνα

Abola Team