free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Φουλάρει» για στόπερ και αμυντικό μέσο η Αλσούπολη

 

Έντονη είναι η μεταγραφική κινητικότητα που επικρατεί στην ομάδα του Παναγιώτη Καλαϊτζίδη (φωτό) αναφορικά με την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου.

 

 

 

 

Έντονη είναι η μεταγραφική κινητικότητα που επικρατεί στην Αλσούπολη, όσον αφορά ην χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου.

 

Τα άτομα που απαρτίζουν τον διοικητικό κορμό του συλλόγου των βορείων προαστίων είναι πάντα σε ανοικτή γραμμή με τον τεχνικό καθοδηγητή Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, προσπαθώντας να … ξεψαχνίσουν την ποδοσφαιρική αγορά της Αθήνας με παίκτες ποιοτικούς κι εγνωσμένης αξίας, που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές, ώστε να ενταχθούν στο πολύ ποιοτικό και νεανικό σύνολο

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,οι ιθύνοντες της Αλσούπολης έχουν ήδη ξεχωρίσει δύο πολύ καλές περιπτώσεις παικτών. Ενός κεντρικού αμυντικού κι ενός μεσοαμυντικού.

 

Μάλιστα, έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει προκύψει συμφωνία. Το όνομα των δύο παικτών , που φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο δεν έχει γίνουν γίνει γνωστά, ωστόσο, οι άνθρωποι της Αλσούπολης δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για την θετική έκβαση της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης

 

 

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομα΄δας που διανύουμε.

 

Related posts

Στο τεχνικό τιμ του Αγίου Δημητρίου ο Μουτάφης

Abola Team 2

Γαλακτίδης: Να συνεχίσουμε την εξαιρετική πορεία μας…

Abola Team

Συνεχίζονται οι επαφές στην Ένωση Καισαριανής

Ρένος Γιαμπουράς