free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Νέα επιτυχία από την διοίκηση του Ρουφ: Ανανέωσε ο παικταράς Ευγένιος Χατζηγιαννακός

 Πυρετωδώς και με βάση την άριστη οργάνωση και τον άψογο προγραμματισμό εργάζεται καθημερινά η διοίκηση του Ρουφ. με στόχο να κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστική την ομάδα.

Αυτή τη φορά η διοίκηση της Αούστρια με ενέργειες του αθόρυβου πάντα αλλά άξιου προέδρου και επιτυχημένου επιχειρηματία Θοδωρή Κουνάδη κατάφερε να ανανεώσει την συνεργασία της με τον 30χρονο έμπειρο αμυντικό της ομάδας Ευγένιο Χατζηγιαννακό.

Ο Χατζηγιαννακός που έχει παίξει σε Αθηναΐδα, Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή, Ξάνθη και Ιωνικό Νικαίας και Θρασύβουλο μεταξύ άλλων το βράδυ της Παρασκευής (30/6) συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Ρουφ και θα τεθεί στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας Γιάννη Σιλεβίστα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και σε όλη την διάρκεια της σεζόν.

Ο Ευγένιος Χατζηγιαννακός πέραν των αμυντικών του καθηκόντων έχει τη δυνατότητα να καλύπτει ολόκληρη την πλευρά στην οποία αγωνίζεται.

Related posts

Αλέξανδρος Κινδιλίδης στην εκπομπή του Abola.gr στο HIGH TV Abola ΜΕ ΜΠΑΛΑ: “Δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι μεταγραφές για την Αθηναϊδα”

Abola Team 3

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου 2-1 εκτός την Τερψιθέα που έμπλεξε σε περιπέτειες: Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για την φάση του 30′ υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος σε σουτ του Άγγελου Νίκου

Abola Team 3

ΓΣ Αργυρούπολης-Φωστήρας Ηλιούπολης 1-1

Abola Team 3