free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απέκτησε Μουστάκη ο Αήττητος, ανανέωσαν Λύγκος και Αλιμπάς

Μετά τις πρώτες ανανέωσεις ήρθε και η πρώτη μεταγραφή στον Αήττητο Σπάτων αφού οι περσινοί πρωταθλητής ΕΠΣΑΝΑ ανακοίνωσαν την απόκτηση του σπουδαίου δεξιοπόδαρου οπισθοφύλακα, Νίκου Μουστάκη.

Το νέο απόκτημα των «πρασίνων» είναι 27 χρονών και κατά το παρελθόν έχει περάσει από Γλυφάδα, Βύζαντα Μεγάρων, Πανελευσιναικό, ΟΦΗ, Φωκικό.

Αναυτικά το κειμενο:

Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αμυντικό ΝΙΚΟ ΜΟΥΣΤΑΚΗ ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ.
Ο Νίκος έχει γράψει την δική του ιστορία σε ομάδες Α’, Β’ , Γ’ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ, αλλά και την συμμετοχή του σε ομάδα της Ρουμανίας. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Είναι 27 χρόνων.
Η διαδρομή του είναι :
ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ όπου και υπέγραψε και το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο.
Στην συνεχεία ανά περιόδους αγωνίστηκε, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δ ΕΘΝΙΚΉ), ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ( Γ κ Δ ΕΘΝΙΚΉ), ΓΛΥΦΑΔΑ (Β’ ΕΘΝΙΚΉ), ΦΩΚΙΚΟ (Β’ ΕΘΝΙΚΉ), ΟΦΗ (Α’ ΕΘΝΙΚΗ), ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ (Β ‘ ΕΘΝΙΚΉ) και τέλος στον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ απ όπου με μεγάλες και γρήγορες κινήσεις του Νίκου Κατσιγιαννη κ του Δημήτρη Μητρογιαννη, ο Νίκος Μουστάκης ήρθε στην ομάδα μας κάνοντας ποδαρικό στις επίσημες μεταγραφές της ομάδας μας.

Ο Νίκος με το καλωσόρισμα στην ομάδα σε επικοινωνία που είχαμε μας δήλωσε,

Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, σε ένα υγιές σωματείο όπως είναι Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ με πρωταγωνιστικες βλέψεις και με σκληρή δουλειά θα προχωρήσουμε στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.
Ευχαριστώ τον κο Νίκο Κατσιγιαννη και τον Δημήτρη Μητρογιαννη με κέρδισαν με το έντονο ενδιαφέρον τους που έδειξε ότι με ήθελαν στην ομάδα και ήταν τιμή για εμένα.

Να τονίσουμε εδώ ότι ο Νίκος Μουστάκης ήταν το μήλο της εριδος για πολλές ομάδες αλλά οι συντονισμενες ενέργειες των κκ ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ κ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗ τον έκλεψαν στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια πολλών μνηστηρων.

ΝΙΚΟ ΜΟΥΣΤΑΚΗ σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη Οικογένεια του Αήττητου Σπάτων και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία..

Προηγουμένως σε διπλή ανανέωση ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Αήττητος Σπατων μετά την σημερινή αποχώρηση του Λαλαούνη.

Συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές ενέργειες του Νίκου Κατσιγιάννη, τη φανέλα των «πρασίνων» θα φορούν την επόμενη σεζον ο επιθετικός, Μανώλης Λύγκος που πέρυσι ξεχώρισε και ο… ντελικάτος επιτελικός μέσος, Γιασίν Αλιλμπας.

Αναλυτικα, η ανακοινωση

Το λιοντάρι της επίθεσης του Αήττητου ο άνθρωπος που άνοιγε διαδρόμους για την επιθετική δραστηριότητα των συμπαικτων του Ο ΜΑΝΏΛΗΣ ΛΥΓΚΟΣ ανανέωσε με την σειρά του και συνεχίζει στον ΑΉΤΤΗΤΟ.
Μεγαλη η συμβολή και παρουσία του στην άνοδο και ευχή μας να συνεχίσει έτσι.
Καλή επιτυχία ΜΑΝΩΛΗ…

Ανανεώσων συνέχεια σήμερα με τον ΓΙΑΣΙΝ ΑΛΙΜΠΑΣ να συνεχίζει την συνεργασία του με τον ΑΉΤΤΗΤΟ.
Ο ΓΙΑΣΙΝ είχε μια πολύ καλή χρονιά και παρουσία και όχι μόνο για την καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής αλλά και για κάποια γκολ που έμειναν χαραγμένα στην μνήμη των φιλάθλων του Αήττητου.
ΓΙΑΣΙΝ ευχόμαστε και η καινούργια χρόνια να είναι αντάξια των μεγάλων δυνατοτήτων σου.

Related posts

«Διαζύγιο» με Μεσολόγγη το Λουτράκι

Abola Newsroom

“Διπλή” ενίσχυση στην επίθεση για Αγίους Αναργύρους και επιβεβαιώση!

Ρένος Γιαμπουράς

Άλλαξαν τα πλάνα της Παλαιόχωρας

Abola Team 2