free page hit counter
24.5 C
Αθήνα
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

«Διαζύγιο» Άρη Πλάκα με Οδηγήτρια

Παρελθόν από τους πρωταθλητές του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας αποτελεί πλέον ο 30χρονος πολυσύνθετος μεσοαμυντικός.

 

 

 Οι τίτλοι τέλους μίας σχέσης που κράτησε για διάστημα τεσσάρων ετών, έπεσαν για την Οδηγήτρια και τον Άρη Πλάκα.  

Ο 30χρονος πολυσύνθετος παίκτης αποχωρεί με φιλικό τρόπο από τη πρωταθλήτρια του πρώτου ομίλου της Α’ Κταηγορίας, αφήνοντας πίσω του τέσσερα χρόνια γεμάτα επιτυχίες, όμορφες στιγμές, αλλά και δύο πρωταθλήματα (2014, 2017). 

Ο Άρης Πλάκας υπήρξε βασικό κι αναντικατάτατο μέλος τόσο της φετινής ομάδας που διεκδίκησε σε αγώνα μπαράζ κόντρα στο Κερατσίνι την άνοδό της στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της, όπως μαρτυρούν οι 28 συμμετοχές του. Όπως, φυσικά, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις αντίστοιχες ων προηγούμενων τριών ετών και του πρωταθλήματος του 2014. 

Έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων όχι μόνο ερασιτεχνικών του Πειραιά, αλλά κι ομάδων Γ’ Εθνικής. Η ευχέρειά του να καλύψει με την ίδια άνεση τόσο την θέση του ανασταλτικού μέσου, όσο και αυτή του στόπερ, τον έχουν κάνει περιζήτητο και σίγουρα οι επόμενες ημέρες αναμένοντια με ξεχωριστό ενδιαφέρον σ εό,τι αφορά την εξεύρεση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. 

Ο 30χρονος μεσοαμυντικός έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό. 

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τους Ερασιτέχνες Χαλκηδόνας, ενώ έχει περάσει με ιδιαίτερη επιτυχία στο παρελθόν από Ατρόμητο Αθηνών, Ιωνικό. 

Επίσης, κατά την περίοδο των σπουδών του στην Ιταλία αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σάντα Τσετσίλια, ομάδα Δ’ Εθνικής, για να πάρει το 2013 μεταγραφή στην Οδηγήτρια.

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠ. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΡΑΒΑΣ – ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ 1-3 ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 20-10-2016 (VIDEO)

Ρένος Γιαμπουράς

Τον μέσο Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο απέκτησε ο Ατρόμητος Πειραιά

Abola Team 3

Χωρίς αποτέλεσμα η Γ.Σ. του Περαμαϊκού

Ρένος Γιαμπουράς