free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μ. Γεωργιάδης: «Από τον Ηρόδοτο δεν περισσεύει κανένας»

Για αρκετά από τα φλέγοντα ζητήματα του Ηροδότου μίλησε στο Grandsport.gr το μέλος της διοίκησης και πρώην πρόεδρος του Ηροδότου Μιχάλης Γεωργιάδης ο οποίος αναφερόμενος στην… κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Στέλιου Σωκιανού και του Μανώλη Λημναίου, τάχθηκε υπέρ του πρώτου, εκφράζοντας τη στήριξη του, προσθέτοντας πως από τον Ηρόδοτο δεν περισσεύει κανένας.

Αρχικά ο πρώην πρόεδρος και νυν παράγοντας του Ηροδότου αναφέρθηκε στις διοικητικές αναταράξεις που προκλήθηκαν, τονίζοντας: «ο Ηρόδοτος έχει ισχυρή διοίκηση και τον Στέλιο Σωκιανό πρόεδρο που είναι αποδεκτός απ’όλους μας αλλά και από τον κόσμο της ομάδας. Κάθε άλλη κουβέντα, τέτοια ώρα που γίνεται ο σχεδιασμός της ομάδας και λίγες ημέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία, μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή ο Ηρόδοτος δεν χρειάζεται πρόεδρο, χρειάζεται τρέξιμο απ’όλους και σωστές επιλογές για να κάνει πορεία στη Γ Εθνική αντάξια της ιστορίας του.

Άλλωστε, ο Στέλιος (σ.σ. Σωκιανός) τρία χρόνια που είναι στη διοίκηση, έχει αποδείξει ότι αγαπάει την ομάδα και είναι κοντά και στα εύκολα και στα δύσκολα. Δύσκολα εννοώντας την τιμωρία στη Γ Εθνική. Την περασμένη χρονιά, η ομάδα γνώρισε μεγάλες επιτυχίες που θα τις συζητάμε για καιρό, όποιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα, η πόρτα των γραφείων και του γηπέδου είναι ανοικτή, από τον Ηρόδοτο δεν περισσεύει κανένας».

Για την συνεργασία με τον Λευτέρη Βασιλειάδη, το ξαφνικό διαζύγιο και την αναζήτηση νέου τεχνικού, ανέφερε: «εφέτος πραγματικά φτάσαμε στην κορυφή. Όμως, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το δύσκολο είναι να παραμείνεις εκεί. Έγινε αυτό το ξαφνικό διαζύγιο με τον Λευτέρη Βασιλειάδη που πραγματικά μας στεναχώρησε όλους. Όμως ο Λευτέρης Παραμένει φίλος και είμαι σίγουρος ότι δεν έχει κλείσει τον κύκλο του στον Ηρόδοτο. Εξετάζουμε πολύ προσεκτικά το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής και θα γίνει η καλύτερη επιλογή. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε καταλήξει».

Αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα, αυτό της Γ Εθνικής, δήλωσε: «έχουμε ολοκληρώσει δύο μετεγγραφές πολύ καλών ποδοσφαιριστών που είμαστε κοντά και μόλις κλείσουν θα ανακοινωθούν. Τα κενά από τους παίκτες που έφυγαν, θα καλυφθούν γρήγορα και επάξια. Οι περισσότεροι έφυγαν κατόπιν δικής τους επιθυμίας».

Για τους στόχους της διοίκησης τη νέα χρονιά: «τις επόμενες ημέρες θα εξοφληθούν και οι τελευταίες φετινές υποχρεώσεις και η ομάδα δεν θα οφείλει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν. Στόχος μας και τη νέα χρονιά να είμαστε το ίδιο συνεπείς οικονομικά που είναι πολύ σημαντικό. Στόχος της διοίκησης επίσης είναι μία πολύ καλή παρουσία στη Γ Εθνική και η πρώτη πεντάδα, αλλά ταυτόχρονα αυτό να γίνει με όσα περισσότερα δικά μας παιδιά γίνεται. Αυτά είναι η βάση μας και να βγάλει η ομάδα τους δικούς της παίκτες, αυτό δηλαδή που έκανε μία ζωή ο Ηρόδοτος».

Για τους προσωπικούς σας στόχους: «είμαι κοντά στην ομάδα, τη στηρίζω και την υπηρετώ σε όποιο πόστο κι’αν βρίσκομαι. Στρατιώτες της είμαστε όλοι, αυτό προς το παρόν και τίποτε άλλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές εφέτος και το προπονητικό επιτελείο για τις επιτυχίες που μας χάρισαν, ειδική μνεία θέλω να κάνω στον Αχιλλέα Αχιλλέως που φεύγει για Κύπρο, από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν όσα χρόνια είμαι στη διοίκηση με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο».

Related posts

Στις 15:30 θα ξεκινήσει το Αιολικός – Ιωνικός

Kώστας Παλαιολόγος

Στο 0-0 παρέμειναν Αγ. Ιερόθεος και Ιωνικός

Abola Team 3

Στην Κηφισιά ο Ανδρέας Τετεϊ

admin