free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απο 24 Ιουλίου το ξεκίνημα της προετοιμασίας της Ρόδου

Μπορεί οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος, σε συνεργασία με τον προπονητή Πάρη Ανδράλα, να έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, αλλά και τις μετεγγραφές, όμως έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται και με τα της προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο Πάρης Ανδράλας αποφάσισε η προετοιμασία των «ελαφιών» για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα αρχίσει την Δευτέρα 24 Ιουλίου, με τις προπονήσεις να διεξάγονται στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου.
Όπως είναι φυσικό, στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ο νεαρός τεχνικός αναμένεται να επικεντρωθεί στην φυσική κατάσταση.
Ο Πάρης Ανδράλας και οι συνεργάτες του, σε συνεννόηση με την διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος, προγραμμάτισε και τις πέντε πρώτες φιλικές αναμετρήσεις του συλλόγου, που θα τον βοηθήσουν να μοντάρει την νέα ομάδα των «ελαφιών».
Οι πράσινοι της πόλης μας, θα αντιμετωπίσουν στις 5 Αυγούστου τον Αστέρα Παστίδας, στις 12 Αυγούστου τον Κλεάνθη, στις 19 Αυγούστου τον Φοίβο, στις 23 Αυγούστου τον Διαγόρα και στις 27 Αυγούστου τον ΓΑΣ Ιάλυσος, με τα γήπεδα και τις ώρες που θα φιλοξενήσουν τις αναμετρήσεις να αποφασίζονται λίγες ημέρες πριν τα παιχνίδια, έπειτα από συνεννόηση με τις ομάδες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», στον Α.Σ. Ρόδος υπάρχει σκέψη να μεταβεί η ομάδα και εκτός Ρόδου για φιλικά παιχνίδια, κάτι που πάντως θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Related posts

Κάτω από τα δοκάρια της Επισκοπής ξανά ο Αντώνης Κελαϊδής

Abola Team 3

Έτοιμος ο Ακράτητος για την πρεμιέρα!

abola10

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας η Θύελλα Ραφήνας για το κρίσιμο ματς με την Ερμιονίδα

Abola Team 3