free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΣΔΑ

Έτοιμος ο Ακράτητος για την πρεμιέρα!

Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισαν το Λέοντα οι «πράσινοι» (8-0) για την α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ και έτσι δείχνουν πανέτοιμοι για την αναμέτρηση με την Κηφισιά!
Στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν ο Ακράτητος δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στο Λέοντα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 8-0 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της α’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ και η ρεβάνς αποτελεί τυπική διαδικασία.
Λογικό να είναι ευχαριστημένοι στην ομάδα από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πλέον, στρέφουν το βλέμμα τους στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα τους με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Αθηνών Κηφισιά.
Για την ομάδα του Χάρη Κοπιτσή σκόραρε τέσσερα γκολ ο Καλέμη (27’, 61’, 79’, 82’), δύο ο  Σαξανίδης (5’, 45’) και από ένα οι  Πετσίτης (41’) και Τσοπανίδης (70’).
Διαιτητές: Φίτσας, Παύλος, Ζεϊμπέκης.
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Καλαματιανός, Κοντούλης Γ. (54’ Πρίντεζης), Διονέλλης, Σταυρόπουλος, Κοντούλης Α., Μαούνης, Φιλιμέγκας (63’ Τσοπανίδης), Καλέμι, Σαξανίδης (54’ Βλάχος), Κόρμαλης, Πετσίτης.
ΛΕΩΝ: Ηλιάδης, Σαχσανίδης (46’ Ζήβας), Βασιλόπουλος, Τζανέτος, Βασιλείου, Μήτρος, Κουφουδάκης (64’ Ζαπουνίδης), Τσιμπουρλάς, Σιδηρόπουλος (46’ Γιαννακουδάκης), Νικόπουλος (72’ Δεληγιάννης), Τσάτσας.

Related posts

Tα ματς που «φωνάζει» για την διαιτησία ο Εργοτέλης

Abola Team 3

Οριστικά στην Γ’ Εθνική ο Ιωνικός Νικαίας

Abola Team 2

Η Προοδευτική 2-1 την ΑΕ Περάματος

Abola Team 2