free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Με Κατσικούρη στα γκολπόστ ο Βύζας!

 

Στην απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα της Οδηγήτριας προχώρησε η ομάδα των Μεγάρων ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την θέση της κάτω απο τα δοκάρια.

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Δημήτρη Κατσικούρη πραγματοποίησε ο Βύζας Μεγάρων.

Οι ιθύνοντες της ιδιαίτερα φιλόδοξης και δημοφιλούς ομάδας των Μεγάρων μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε τελική συμφωνία με τον 25χρονο χαρισματικό τερματοφύλακα, ο οποίος φέτος αναδείχθηκε πρωταθλητής στον πρώτο όμιλο  της Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Πειραιά με την Οδηγήτρια πραγματοποιώντας καταπληκτική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Δημήτρης Κατσικούρης στον Βύζαντα

Ο πρωταθλητής της Ά Πειραιά με την ομάδα της Οδηγήτριας 25χρονος τερματοφύλακας ΚΑΤΣΙΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είναι η 4η φετινή μεταγραφή για την ομάδα μας. Ο έμπειρος γκολκίπερ έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα με την Οδηγήτρια ενώ έχει φορέσει την φανέλα του Α.Ο. Κορυδαλλού, Αρμενικής Αθηνών, Προοδευτικής, Κερατσινίου και Ελευθερίας Μοσχάτου όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Το Δ.Σ. τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του ιστορικού μας συλλόγου.»

Ο Δημήτρης Κατσικούρης λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους «κιτρινόμαυρους» τόνισε στο «Abola.gr»

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την συμφωνία με τον Βύζαντα Μεγάρων. Έκλεισα σε μία ομάδα με τεράστια ιστορία, δυναμική και υψηλές βλέψεις, οι οποίες καλύπτουν απόλυτα τις φιλοδοξίες μου. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να δώσω το 100%, ώστε να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να υλοπoιήσει τους στόχους που έχει θέσει για την ερχόμενη σεζόν».

 

 

 

 

Related posts

Νικητής του αγώνα η «Προσφορά και ο Εθελοντισμός! » στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των « Εθελοντών Αχαρνών Θρακομακεδόνων Αρχέλαου» και τη «Μικτή βετεράνων του Αχαρναικού Διεθνών και ηθοποιών »: Γράφει η Βίκυ Νικολάκου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Ο Ακράτητος υποδέχεται τον Ασπρόπυργο σε φιλικό

Abola Team 2

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (22 & 23/4) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3