free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δίνουν τόπο στα νιάτα στον Διαγόρα

Ο Διαγόρας εκτός από τους έμπειρους αθλητές των οποίων ανανέωσε τα συμβόλαια, αλλά και πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του, ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, επενδύει και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με παρόν και μέλλον.

Ο «γηραιός» μετά από τον Κώστα Σαμολαδά απέκτησε ακόμα έναν νεαρό ταλαντούχο γκολκίπερ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο λόγος για τον 19χρονο γκολκίπερ Αναστάσιο Τσουρούτη, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Κλεάνθη Παραδεισίου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες του Α.Σ. Ρόδος και του Διγενή Κοσκινού.

Ταυτόχρονα ο ιστορικός σύλλογος της Δωδεκανήσου, διατήρησε στις τάξεις του ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο νεαρός αμυντικός Δημοσθένης Κορλός που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη για τον Διαγόρα την περασμένη σεζόν, κερδίζοντας με το σπαθί του μια θέση στην βασική ενδεκάδα του συλλόγου, ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα είναι στην διάθεση του Ανδρέα Σταύρου και για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» επισημοποίησαν την μετεγγραφή του Αναστάσιου Τσουρούτη και την επέκταση της συνεργασίας με τον Δημοσθένη Κορλό, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τον 19χρονο ταλαντούχο τερματοφύλακα Αναστάσιο Τσουρούτη, πρόσθεσε στο νέο ρόστερ της, η ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ. Διαγόρας. Ο Τσουρούτης αγωνιζόταν πέρσι στον Κλεάνθη Παραδεισίου. Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Ακόμη ο ΄΄γηραιός΄΄ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αμυντικό Δημοσθένη Κορλό που προέρχεται από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Διαγόρα. Ο Δημοσθένης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και έχει προοπτικές με σκληρή προσπάθεια να φτάσει πολύ ψηλά».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η διοίκηση του Διαγόρα, σε συνεργασία με τον Ανδρέα Σταύρου, προχωρά τις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και όπως όλα δείχνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα των αγώνων του 4ου ομίλου

Τα αποτελέσματα του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής

Abola Newsroom

Ανέλαβε ο Τσίρκοβιτς τον ΠΑΟ Βάρδας

Abola Team 3