free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αλλαγή δεδομένων για Αθανασόπουλο, Κερμενίδη στην Παλαιόχωρα που ξεκινάει 31/7

Η μετακίνηση των δύο παικτών στην Παλαιόχωρα «χάλασε».

Το sportstonoto.gr παρουσίαζε ως τελειωμένες τις μεταγραφές των άλλοτε συμπαικτών στην Καλαμάτα, Βασίλη Αθανασόπουλου και Νίκου Κερμενίδη στην Παλαιόχωρα, αλλά φαίνεται πως υπήρξε αλλαγή δεδομένων.

Η ίδια ιστοσελίδα που εδρεύει στη Μεσσηνία αναφέρει ότι η μετακίνηση των δύο παικτών στα Χανιά «χάλασε» και ο πρώτος είναι σε συζητήσεις με τη Ρόδο και ο δεύτερος με Ερμιονίδα, Αιολικό και άλλες ομάδες.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα  που στον τίτλο του τονίζει ότι «χάλασε των Αθανασόπουλου – Κερμενίδη σε Παλαιόχωρα» αναφέρει: «χάλασε η μετακίνηση των Βασίλη Αθανασόπουλου και Νίκου Κερμενίδη με τον πρώτο να μιλά τώρα με την Ρόδο (θέλει όμως πάντα μέσα του να μείνει στην αγαπημένη του Μαύρη Θύελλα) και τον δεύτερο με Ερμιονίδα, Αιολικό και άλλες πολλές ομάδες».

Στις 31 Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της Παλαιόχωρας με τις προπονήσεις να λαμβάνουν καθημερινά στο γήπεδο της ομάδας.

Στη συνέχεια οι παίκτες και συγκεκριμένα την εβδομάδα που θα ξεκινήσουν τα βάσσανα θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου ο Δημήτρης Μαγκαφίνης να έχει μια πλήρη άποψη σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του.

Πηγή: athlitiko.gr

Related posts

Αιολικός: Βαρύ πένθος, «έφυγε» ξαφνικά ο Γενικός Αρχηγός, Γρηγόρης Σιμιτζής

Γιώργος Ανανίδας

Τέλος και ο Αθανασόπουλος από την Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Κοιτάζει ποδοσφαιριστές εκτός Κρήτης ο Ερμής Ζωνιανών

Abola Team 2