free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στα… τυφλά “λειτουργούν” οι ομάδες της Γ Εθνικής

Ξεκινάνε προετοιμασία και δεν ξέρουν σε ποιο όμιλο θα βρίσκονται και ποιους αντιπάλους θα έχουν.

Ελλάς το Μεγαλείο σου! Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και υπάρχει αβεβαιότητα σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, Επαγγελματικές και μη.

Και αν σε Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ το τοπίο θα ξεκαθαρίσει λογικά άμεσα και πάνω κάτω ξέρουμε πως θα κυλήσουν τα  πρωταθλήματα, στην Γ εθνική παραμένει ομιχλώδες το σκηνικό.

Οι ομάδες δεν ξέρουν σε ποιον από τους 8 ομίλους που θα δημιουργηθούν θα βρεθούν και με ποιους και πόσους αντιπάλους.

Το ίδιο και οι Κρητικές ομάδες, που πλέον έμειναν κατά μία λιγότερες, μετά την αδυναμία συμμετοχής του ΟΦΙ χωρίς φυσικά να ξέρουμε τι θα γίνει με Εργοτέλη και Α.Ο.Χανιά, που δεν είναι βέβαιο οτι θα παίζουν την νέα σεζον στην Φούτμπολ Λιγκ.

ΠΟΑ, Ηρόδοτος, Ερμής Ζωνιανών. ΑΕ Μυλοποτάμου και Παλαιόχωρα βρίσκονται στο… περίμενε και ξεκινάνε προετοιμασία χωρίς να μπορούν να προγραμματίσουν τίποτα, ούτε καν να κάνουν τον απαραίτητο προϋπολογισμό εξόδων και μετακινήσεων αφού δεν ξέρουν κόντρα σε ποιες ομάδες και που θα παίζουν! Φυσικά είναι άγνωστο και το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα (και πότε θα τελειώσουν) αλλά και πόσα ματς θα δώσουν αφού η κλήρωση… αγνοείται. 

Επίσης υπάρχουν και τα… ακραία σενάρια που κάνουν λόγο οτι θα χωριστούν οι ομάδες της Κρήτης και θα βρεθούν σε διαφορετικούς ομίλους κάτι που θα είναι εφιαλτικό για τις ομάδες μας αφού θα εκτοξεύσει τα έξοδα!

Αντε να δούμε τι θα δούμε και φέτος στον Θαυμαστό χώρο της Γ εθνικής όπου πρέπει να έχεις Ιώβεια υπομονή και.. ατσάλινα νεύρα για να αντέξεις…

Πηγή athleticradio.gr

Related posts

Φιλική νίκη για Ηρόδοτο!

Abola Team 2

“Αυτοψία” στο γήπεδο των Μουρνιών

Ρένος Γιαμπουράς

Γ ΕΘΝΙΚΗΣ Καραδήμος: Ο Εθνικός θα κάνει πρωταθλητισμό!

Abola Team 2