free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μ. Τζανής: «Δεν είναι απλά μία ομάδα ο ΠΟΑ, είναι η οικογένεια μου»

Η ζωή κάνει κύκλους, έτσι και στο ποδόσφαιρο, ο Μηνάς Τζανής έπειτα από επτά χρόνια, επέστρεψε στο Ατσαλένιο, για να βοηθήσει και αυτός με τη σειρά του τον ΠΟΑ στη προσπάθεια του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας!

Οι Ατσαλενιώτες ανακοίνωσαν επίσημα την επιστροφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ολοκληρώνοντας μία πολύ σημαντική μετεγγραφή! 

Ο Μηνάς Τζανής, ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΟΑ και το Ατσαλένιο, πριν πάρει μετεγγραφή για τον ΟΦΗ την σεζόν 2004-05 με τον οποίο αγωνίστηκε στη Super League, ενώ την σεζόν 2005-06 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΠΟΑ και ακολούθησαν τρεις χρονιές με τον Διαγόρα Ρόδου με τον οποίο αγωνίστηκε σε Γ’ και Β’ Εθνική.

Την σεζόν 2009-10, επέστρεψε και πάλι στον ΠΟΑ με τον οποίο αγωνίστηκε στη Γ Εθνική και την αμέσως επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ξεκίνησε ένα ονειρικό ταξίδι με τον Πλατανιά, με τον οποίο αγωνίστηκε σε Γ’, Β’ και Α’ Εθνική μέσα σε τρία χρόνια. Την σεζόν 2013-14 εγκατέλειψε και πάλι την Κρήτη για να αγωνιστεί στον Ηρακλή Ψαχνών, ακολούθησε η Ερμιονίδα πριν επιστρέψει στο νησί για λογαριασμό αυτήν την φορά του Κισσαμικού και ακολούθησε ο Ερμής Ζωνιανών τη σεζόν 2015-16 και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη.

Ο έμπειρος αμυντικός, παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΠΟΑ, στις οποίες, τόνισε: «χαίρομαι που επιστρέφω στην ομάδα του ΠΟΑ που δεν είναι απλά μία ομάδα για μένα, είναι η οικογένεια μου. Με πολλή δουλειά να καταφέρουμε να κάνουμε μία καλή πορεία και να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή».

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ, αναφέρει: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ, ανακοινώνει την μετεγγραφή-επιστροφή του Μηνά Τζανή στην ομάδα μας. Καλωσορίζουμε και πάλι πίσω στην οικογένεια μας τον Μηνά, του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να εκπληρωθούν οι στόχοι του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Related posts

Για μια ακόμα φορά έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

«Σε καλό κλίμα» η συνάντηση Παλαιόχωρας και Πλατανιά

Abola Team 2

Πρεμιέρα με νέα πρόσωπα στο Δημοτικό Στάδιο για την ομάδα της Ρόδου

Abola Team 2