free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παίκτης του Ερμή Ζωνιανών ο Μ. Χατζηδημητρίου

Άλλη μία σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Χατζηδημητρίου.

Ο 22χρονος μέσος την περασμένη περίοδο έπαιξε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ έχει περάσει ακόμη από Πανσερραϊκό, ΠΑΕ Σέρρες, Καλλονή, Εθνικό Γαζώρου και την ομάδα νέων των Γιαννιτσών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Ο ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο μέσο, Μιχάλη Χατζηδημητρίου. Ο αριστεροπόδαρος άσος με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ έχει περάσει ακόμη από Πανσερραϊκό, ΠΑΕ Σέρρες, Καλλονή, Εθνικό Γαζώρου και την ομάδα νέων των Γιαννιτσών. Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Χατζηδημητρίου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία».

Στο μεταξύ, το σύνολο του Μανόλη Πατεμτζή ξεκινάει αύριο την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Το πρώτο… ραντεβού έχει δοθεί στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Τυλίσου.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ερμή Ζωνιανών παραχώρησε ο Ανέστης Κορτσινίδης δηλώνοντας ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στο σύλλογο μετά από απουσία ενός χρόνου..

Αναλυτικά, το κείμενο:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια των Ζωνιανών. Θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτητών μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της μια γρήγορη παραμονή και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανθηραϊκός ενώ έχει περάσει ακόμη από ΠΟΑ, Κεραυνό, ΑΟΤ Αλίμου, Δόξα Βύρωνος και ΑΟ Γλυφάδας.

Related posts

Πήρε Μαλισσόβα ο Ταμυναϊκός

Abola Team 2

Τέλος ο Χριστόπουλος από τον Ιωνικό Νικαίας

Abola Team 2

Αστέρας Βάρης: θα δώσει τη μάχη μέχρι το τέλος

Abola Team