free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Λιούμπη για τα γκολπόστ το Μοσχάτο

 

Στην ένταξη του περυσινού νταμπλούχου με το Κερατσίνι 21χρονου πορτιέρο προχώρησαν οι «πράσινοι».

 

Τον μεταγραφικό του καλπασμό συνεχίζει απτόητο το Μοσχάτο.  

Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του 21χρονου τερματοφύακα Κωνσταντίνου Λιούμπη, ο οποίος την περαμένη σεζόν κατέκτησε το νταμπλ με το Κερατσίνι, ενώ παράλληλα πανηγύρισε και την ιστορική επάνοδο των «ροσονέρι» στην Γ’ Εθνική μετά από διάστημα 14 ετών

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου καλωσορίζει στην ομάδα τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Λιούμπη περσινό πρωταθλητή και κυπελλούχο με την ομάδα του Κερατσινίου. Ο 21χρονος άσσος με σημαντική συμβολή στις επιτυχίες του Κερατσινίου θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον Πειραιά και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του ήδη μετράει 4 χρόνια βασικός στις ομάδες που είχε αγωνιστεί(Κερατσίνι, Καστελλα,ΑΟ Κορυδαλλού). 

Πλέον η ομάδα μας με τη παρουσία του Κωστή κλείνει την τριάδα των τερματοφυλάκων (Παπαδόπουλος και Φωτόπουλος),μια τριάδα που περιλαμβάνει τα πάντα: νιάτα,εμπειρία,ενθουσιασμό,φιλοδοξίες,ωριμότητα και θα έχει τη καθοδήγηση του κ.Αθανασόπουλου Παναγιώτη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο πάνω από όλα κ.Αραβαντινο Αντώνη πρόεδρο του Κερατσινίου για την παραχώρηση του νεαρού άσσου. Κωστή καλωσόρισες στην νέα σου οικογένεια με ευχές για πολλές επιτυχίες»

 

.

 

 

 

Related posts

Στην απόκτηση του Χρήστου Τσουβάλη προχώρησε η ΑΕ Μοσχάτου.

Abola Team 2

«Βόμβα» με τον Άρη Πλάκα η Χαλκηδόνα!

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβες» με Τρίμπο και Σπυριδάκη η ΑΕ Αίγινας

Kώστας Παλαιολόγος