free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στις 17:30 την Παρασκευή(28/7) οι μετρήσεις στον ΠΟΑ-Ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των φιλικών

Με ανακοίνωση του το τεχνικό επιτελείο του ΠΟΑ γνωστοποίησε το διαφοροποιημένο πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων, αλλά και την ακριβής ώρα που θα πραγματοποιηθούν οι μετρήσεις των ποδοσφαιριστών την ερχόμενη Παρασκευή 28 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωση του ο ΠΟΑ, οι μετρήσεις των ποδοσφαιριστών θα γίνουν στις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουλίου στο Ατσαλένιο, ενώ η πρώτη προπόνηση υπενθυμίζουμε έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Όσο αναφορά τα φιλικά, έγιναν γνωστές οι έδρες των φιλικών με όλες τις αναμετρήσεις να είναι… εντός έδρας για τον ΠΟΑ με εξαίρεση το φιλικό τουρνουά στις 12 Αυγούστου στις Αρχάνες, ενώ ορίστηκαν τρία φιλικά παιχνίδια με Ηρόδοτο(2/9), Πανθηραϊκό(5/9) και ΑΕ Μυλοποτάμου στις 8 Σεπτεμβρίου ενώ δεν έχει οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού παιχνιδιού με τον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ, αναφέρει: «Το τεχνικό επιτελείο του ΠΟΑ γνωστοποιεί πως την ερχόμενη Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 17:30 στο γήπεδο της ομάδας στο Ατσαλένιο, θα πραγματοποιηθούν οι μετρήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων του ΠΟΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του:

5/8 ΠΟΑ-ΑΟ Τυμπακίου
12/8 Τουρνουά Αρχάνες
16/8 ΠΟΑ-Αλμυρός
19/8 ΠΟΑ-Γιούχτας
23/8 ΠΟΑ-Ζαρός
26/8 ΠΟΑ-Ερμής Ζωνιανών
2/9 ΠΟΑ-Ηρόδοτος
5/9 ΠΟΑ-Πανθηραϊκός
8/9 ΠΟΑ-Πέραμα

*Δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού παιχνιδιού με τον ΟΦΗ».

Related posts

Φιλικό «χαστούκι» για Παλαιοχώρα!

Abola Team 2

Τον Μπουρντουζάν απέκτησε ο Αστέρας Αμαλιάδας

Abola Team 2

Παρελθόν ο Γιαταγανάκης από το Κερατσίνι

admin