free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Κλείνει» Νικολέτο ο Ιωνικός!

Ένα ακόμα παίκτη πρόκειται να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του ο Ιωνικός Νκαίας.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Νικολέτου είναι ο Ιωνικός που αναμένεται να επιστρέψει στη Νίκαια σύμφωνα με τη mikriliga.com.

Στην τελική ευθεία είναι ο προγραμματισμός του Ιωνικού εν όψει της νέας σεζόν. Από την στιγμή που τελείωσε το θέμα με τον προπονητή, με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία, οι Νικαιώτες βάζουν μπροστά το σχεδιασμό τους.

Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι ο Ιωνικός είναι  κοντά στον Γιώργο Νικολέτο. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της παραμονής της Ιστιαίας στην κατηγορία, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια καθώς κυκλοφορεί ελεύθερος από τον Ιούνιο.

Ο 25χρονος χαφ ήταν στον Ιωνικό και στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2015-2016 όπου είχε ξεχωρίσει για την ποιότητά του στη μεσοεπιθετική γραμμή και ειδικά για τις «φαρμακερές» εκτελέσεις φάουλ που αναλάμβανε.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε γεμάτο πρωτάθλημα έχοντας 26 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ, αποτελώντας το πιο κομβικό κρίκο της σωτηρίας της Ιστιαίας. Αναντίρρητα λοιπόν, ο Ιωνικός ετοιμάζεται να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά και γνωρίζει καλά την βαριά ιστορία της ομάδας.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού όπου και πήρε τις κατάλληλες βάσεις, ενώ στο παρελθόν εκτός από την Ιστιαία και τον Ιωνικό, έχει αγωνιστεί  σε Βύζαντα Μεγάρων, Ζάκυνθο, Εθνικό Αστέρα, Παναργειακό, Αστέρα Βάρης.

Related posts

Αίας Σαλαμίνας: Ενίσχυση στην άμυνα, ανακοίνωσε τον Στρατή Σαλταμάρα

Γιώργος Ανανίδας

Πρόκριση-θρίλερ για Αχαϊκή!

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Παιχνίδια σε έξι από τους επτά ομίλους

Abola Team