free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε και Στρατικόπουλο ο Αστέρας Ζωγράφου

Την ένταξη του 20χρονου μεσοεπιθετικού της Αθηναϊδας  ανακοίνωσαν οι «κυανέρυθροι».

 

 

Τον μεταγραφικό του καλπασμό συνεχίζει ακάθεκτος ο Αστέρας Ζωγράφου!  

Οι «κυανέρυθροι» εξακολουθούν να εκπλήσσουν ευχάριστα τους θιασώτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας με τις κινήσεις τους, δημιουργώντας ένα αρκετά δυνατό και αξιόμαχο σύνολο, ικανό να θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ. 

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση το Αστέρα Ζωγράφου προχώρησε σε ακόμη μία πολύ σημαντική προσθήκη, αφού ενέταξε στο ρόστερ της τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Χαραλάμπο Στρατικόπουλο. 

Το νέο απόκτημα του συλλόγου προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Αθηναϊδας, με τη οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στον ιδιαίτερα ανταγωνισιτκό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, που παράλληλα σηματοδότησε την ιστορική επάνοδο της ομάδας της Κυψέλης στην Α’ Κατηγορία.

 

«Φουλάρει» για δύο ακόμη μέσους 

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ιθυνόντων του Αστέρα Ζωγράφου δεν εξαντλούνται εδώ! Σύμφωνα με ασφαλεις πληροφορίες, οι «κυανέρυθροι» είανι σε τελικές επαφές για την απόκτηση δύο αρκετάποιοτικών μεσοεπιθετικών, τους οποίους συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία τους και προβλέπεται –εφόσον αποκτηθούν- να αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για τον προπονητή Πέτρο Σομπότοβιτς. 

Οι επόμενες ημέρες, μάλιστα προβάλλουν εξαιρετικά κρίσιμες για την έκβαση των δύο συγκεκριμένων υποθέσεων.

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά αποτελέσματα

Abola Team

Ατρόμητος Χαλανδρίου-Καλαμάκι 1-1

Abola Team 3

Η ανάρτηση του Αγ. Δημητρίου για την εκτός έδρας πεντάρα-Μπάρτσα πέντε αστέρων: Νίκησε 5-0 εκτός έδρας την Ανθούπολη με χατ τρικ του Νίκου Νικολάου

Abola Team 3