free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πολλές μεταγραφικές εκπλήξεις στην “πρώτη” των Πετραλώνων

Με πολλές μεταγραφικές εκπλήξεις-με περισσότερα ακόμα αποκτήματα εκτός από την προσθήκη των παικτών που ήδη έχουμε αναφέρει πραγματοποιήθηκε η “πρώτη” των Πετραλώνων, το απόγευμα της Δευτέρας 31/7 στο γήπεδο του Ρουφ.

Το Abola.gr ήταν εκεί και τα νέα αποκτήματα της ομάδας μαζί με τους Νίκο Μπερτσιά, Θάνο Καριατλή και τον Κατσιούλη ήταν οι: Ανδρέας Χρόνης κεντρικός αμυντικός από τον Χολαργό, Ανδρέας Δωριάδης γκολκίπερ από την Αγ. Παρασκευή, Σταμάτης Γεωργόπουλος στόπερ από την Κηφισιά, Γιάννης Γιαννόπουλος 20χρονος επιθετικός από το Μοσχάτο, ο 19χρονος Αλέξανδρος Μερτής από το Χαλάνδρι, Γιάννης Μιχαηλίδης αριστερό μπακ, Γιώργος Κακιώρης 22χρονών αμυντικό χαφ από ΓΣ Αργυρούπολης και ο 17χρονος Στέφανος Μίχας από την ΑΕ Αιγάλεω. Στο μεταξύ σε συγκεκριμένο πόστο θα τοποθετηθεί ο βετεράνος άσος Γιώργος Μαμωνάς.

Στην πρώτη της ομάδας παρέστησαν και πολύ υπό δοκιμή παίκτες.

Παρόντες στην πρώτη της ομάδας ήταν όλα τα στελέχη της διοίκησης με επικεφαλής τους Φώτη Κουρεμένο και Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Ιντζέκαρος στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να καθιερωθεί στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ και να γίνει το σημείο αναφοράς τα επόμενα χρόνια σε αυτήν.

Ο επιθετικός άσος των Πετραλώνων Θοδωρής Καρούμπαλης εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να καθιερωθεί σε πρώτη φάση στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Εκεί ήταν φυσικά και ο γυμναστής της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου ενώ σε όλους τους παίκτες της ομάδας ο έφορος Στέλιος Ελευθερίου έδωσε καινούργιες φανέλες και μπάλες.

Ολόκληρες τις δηλώσεις του Βαγγέλη Ιντζέκαρου και του Θοδωρή Καρούμπαλη και κάποια στιγμιότυπα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας των Πετραλώνων μπορείτε να τα δείτε στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

 

Related posts

Επιστροφή Ρόππα-Ζυγούρη στην τεχνική ηγεσία του Χαραυγιακού

Abola Team 2

Φιλικό το Ρουφ 16/9 με Ελλάδα Ποντίων

Abola Team 3

ΚΙΟΥΡΚΟΣ: Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες εβδομάδες…

Abola Team