free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Καλλιμάνης και Παπαευθυμίου στον Χαραυγιακό!

Την ένταξη των δύο σπουδαίων παικτών από την Λαύρα Αργυρούπολης ανακοίνωσαν οι «νερατζούρι».

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο Χαραυγιακός.  

Οι πρωταθλητές του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ εντείνουν αδιάκοπα τις ενέργειές τους, που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικούς , αλλά και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που πληρούν όλες τις προδιαγραφές να ηγηθούν στην προσπάθεια, που θα καταβάλλουν οι «νερατζούρι» την ερχόμενη απαιτητική σεζόν. 

Σε αυτό το πρίσμα, η διοίκηση του δημοφιλούς συλλόγου ανακοίνωσε την ένταξη δύο ακόμη ταλαντούχων παικτών. 

Ο λόγος για τον 21χρονο φορ Δημήτρη Καλλιμάνη και τον 24χρονο μέσο Γιώργο Παπαευθυμίου, οι οποίοι αποκτήθηκαν «πακέτο» από την Λαύρα Αργυρούπολης.  

Αμφότεροι υπήρξαν από τους κορυφαίους συντελεστές τη εξαιρετικής περυσινης πορείας της Λαύρας στον δεύτεορ όμιλο της Γ’ ΕΠΣΣ προς την άμεση επάνοδ του σωματείου των νοτίων προαστίων κι αναμένεται να αποτελέσουν πολύ χρήσιμα εργαλεία για την ομάδα της Ηλιούπολης. 

 Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ Α.Ο.Η ανακοινώνει την απόκτηση των ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.Ο Δημήτρης είναι 21 ετών αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και προηγούμενες ομάδες του είναι οι Παπαδάτες Αιτωλ/νίας και η Λαύρα Αργ/λης.Ο Γιώργος είναι 24 ετών αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και προηγούμενες ομάδες του είναι η Αναγέννηση Θέρμου και η Λαύρα Αργ/λης.Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη και τον Γιώργο στην οικογένεια του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»

 

 

Related posts

Έλειψε το γκολ στον Παπάγο

abola10

Χαλάνδρι-Χαϊδάρι 1-1

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Η δράση στην Αθήνα

Abola Team