free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Επέστρεψε ο Κάφος στον ΑΟ Ιλίου

Στην ομάδα του ΑΟ Ιλίου επανήλθε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός κι ενδέχεται να αποτελέσει χρήσιμη μονάδα ενόψει της νέας σεζόν.

 

 

 

Τον μεταγραφικό του καλπασμό συνεχίζει απτόητος ο Α.Ο. Ιλίου! Η διοίκηση του ιδιαίτερα φιλόδοξου σωματείου των βορειοδυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησε σε μία ακόμη πολύ σημαντική προσθήκη, αφού ενέταξε στο ρόστερ της τον Αριστείδη Κάρο.  

Ο πολύπειρος και ικανότατος μεσοεπιθετικός που έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στην ομάδα, είχε πλούσια θητεία σε αρκετές ομάδες, και με την παρουσία του αναμένεται να προσδώσει στην ομάδα ποιότητα και εμπειρία στο συγκρότημα όπου ετοιμάζει ο τεχνικός Γιώργος Τζώτζης. 

 

«Προαγωγή» για πέντε παίκτες 

Η παραγωγική διαδικασία ανάδειξης παικτών μέσα από τα πλούσια τμήματα υποδομών, αποτελεί άμεση προτεραιότητα για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου. 

Σε αυτό το πλαίσιο και μετά από σετική εισήγηση του προπονητή Γιώργου Τζώτζη θα λάβουν μέροε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει στις; 9 Αυγούστου , πέντε ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την εφηβική ομάδα και τους συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις

Ο λόγος για τους Νίκο Λερούτσο, Ματέο Μπετάι, Παπαδημητρίου Δημήτρης, Μεχμέτι Στέλιο και Σπύρο Νάτση, οι οποίοι θα πάρουν ευκαιρίες από τον τεχνική ηγεσία και παράλληλα θα έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

 

 

 

 

 

Related posts

Παραιτήθηκε ο Σπύρος Τάραμας από την Αρμενική-Παναγιώτης Γκίκας ο αντικαταστάτης του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

Abola Team 3

Διατήρησε το σερί των επιτυχιών ο Άγιαξ Ταύρου, ξεπέρασε το εμπόδιο της Κηπούπολης με σκορ 1-0

Abola Team 3

Μελίσσια-Βριλήσσια 1-3

Abola Team 3