free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Διατήρησε το σερί των επιτυχιών ο Άγιαξ Ταύρου, ξεπέρασε το εμπόδιο της Κηπούπολης με σκορ 1-0

Συνέχισε το νικηφόρο σερί ο Άγιαξ Ταύρου.

Αυτή τη φορά το συγκρότημα του Σήφη Βενάκη όπως αναφέρει ο Γιάννης Μελίτας που κάλυψε το ρεπορτάζ, ξεπέρασε εντός έδρας το εμπόδιο της αξιόμαχης Κηπούπολης με σκορ 1-0.

Το γκολ που έκρινε και την τύχη του αγώνα πέτυχε στο 82′ ο Μούτσας με σουτ από ασίστ του Ερμάλ. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά από αυτό με τον Αττικό που με δικό του γκολ ο Μούτσας δίνει το τρίποντο στην ομάδα του.

Στο 62′ σε φοβερό σε δύναμη σουτ του Ερμάλ η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 87′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μούτσας, μια απόφαση που ήταν τραβηγμένη από τον διαιτητή Π. Χριστοδούλου που είχε για βοηθούς τους Ζήρδα και Θωμόγλου.

Στο 48′ ακυρώθηκε γκολ του Γεωργίου γιατί θεωρήθηκε ότι ήταν σε θέση οφσάιντ ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασε η Κηπούπολη στο 80′ όταν ο Μαρτέκας βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ Κορδά από παράλληλη σέντρα αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Άγιαξ Ταύρου στο 71′ όταν ο Μούτσας και πάλι έπιασε το κοντινό σουτ αλλά απέκρουσε ενστικτωδώς και εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Αγγελόπουλος.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Σήφης Βενάκης): Κορδάς, Στασινόπουλος(51′ Στάμος), Ανδρέου(70′ Παναγάκος), Χριστόπουλος, Καντέλι, Γεωργίου, Ερμάλ(92′ Μπούρσαλης), Σιώζος, Μούτσας, Σερδενές, Κούρτι(62′ Μακρής).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Αγγελόπουλος, Κούρτης, Πολυζωγόπουλος(46′ Μαρτέκας), Λάππας, Βλάσσης, Νομικός(70′ Κωνσταντινίδης), Λαγός(80′ Καλέμης), Βαφειάδης, Ζήσης, Τζαμαλής, Λίτσας(83′ Νάτσιος). 

Related posts

Στο 4ο γήπεδο Ηλιούπολης μετακομίζει ο Κεραμεικός!

Abola Team 3

Μουχαμέτη Έντη (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Δεν ήταν καλή μέρα για μας”

abola10

Ο Βελλής υπέγραψε στο ΓΣ Καισαριανής

Abola Team