free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το Ρουφ 2-1 εκτός έδρας τη Νέα Ιωνία

Με σωστές κινήσεις στην σκακιέρα της τακτικής από τον τεχνικό Γιάννη Σιλεβίστα, το Ρουφ που είχε και χαμένο πέναλτι στο ξεκίνημα νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τη Νέα Ιωνία και παραμένει κοντά στις θέσεις της κορυφής.

Το Ρουφ στο 4′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φωτόπουλου από τον Κοντή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τζώρτζης αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ Λαμπρόπουλος που έπεσε στην σωστή του γωνία και στην συνέχεια της φάσης απομάκρυνε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή ο Βιδίστα. Ο Τζώρτζης πάντως δεν το έβαλε κάτω και στο 6′ με φοβερή κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 30′ ο Κουτσιούμπας που τρύπωσε στην άμυνα των φιλοξενούμενων αφού πήρε το ριμπάουντ με έξοχο κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 69′ ο στόπερ του Ρoυφ Μπέρτζος που το τελευταίο διάστημα τα πάει καλά και σαν φορ αφού σκοράρει συνέχεια με καρφωτή κεφαλιά μετά από φάουλ του Τζώρτζη έγραψε το τελικό 1-2. Στο 73′ η μπάλα πέρασε και πάλι άουτ σε θεαματικό βον-πλανέ σουτ του Τζώρτζη ενώ στο 80′ σε νέα κοντινή κεφαλιά του προωθημένου Μπέρτζου απογειώθηκε στο “Γάμα” ο γκολκίπερ Λαμπρόπουλος και απέκρουσε με εκπληκτικό τρόπο. Νέα εντυπωσιακή και σωτήρια απόκρουση του γκολκίπερ Λαμπρόπουλου στο 87′ σε τετ-α-τετ συρτό σουτ του Παππά. Στο 89′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κοντής.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ε. Μαχαίρα, καλός ο πρώτος βοηθός Γούναρης, άριστος ο δεύτερος βοηθός Κουτσόγιαννος και άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής του αγώνα Άγγελος Κοτζαμάνης.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Λαμπρόπουλος, Κοντής, Θερμός(54′ Καψιόχας), Βιδίστα, Χρούσης(82′ Ράπι), Μύττης(46′ Ντεντέι), Πανταγιάς, Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος(72′ Γκοντόλια), Κουτσιούμπας.

ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Τομπουλίδης(46′ Σαμαράς), Χατζηγιαννακός, Μπένας, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Φωτόπουλος, Καρυπίδης(88′ Τσιπλάκης), Χατζής(66′ Συράκος), Τζώρτζης(81΄Τριανταφύλλου), Παππάς.

Το Ρουφ στο δεύτερο ημίχρονο έχασε αρκετές ευκαιρίες και σίγουρα η νίκη του κρίνεται δίκαιη.

Από την Νέα Ιωνία διακρίθηκαν οι Κουτσιούμπας, Πρισιμιτζής, Πανταγιάς, Βογατσάς και από το Ρουφ ο Μπέρτζος που ήταν κορυφαίος του γηπέδου και οι Φωτόπουλος, Λαγκαδινός, Τζώρτζης, Παππάς.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο γνωστός ποδοσφαιριστής Αχμέτ που για πολλά χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Νέας Ιωνίας και μεταξύ άλλων οι διαιτητές Στρίκος και Παρασκευή Ευθυμίου, όπως και ο βετεράνος άσος του Ρουφ Κουτσάφτης.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του συμβούλου της ΕΠΣΑ Φιλήμονα Βαφειάδη ο οποίος υπηρέτησε για πολλά χρόνια με τεράστιο ήθος το αθηναϊκό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 

Related posts

Mε Δευκαλίωνα ξανά η Αργυρούπολη

abola10

ΕΠ. ΑΘΗΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-1 ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 20-10-2016 (VIDEO)

Ρένος Γιαμπουράς

Κάτοικος Πετρούπολης ο Τρακόσης

Abola Team 2