free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία πρόκρισης ο Ολυμπιακός με Παρτιζάν-OLYMPIACOS FC VS FK PARTIZAN (2-2)

Το πρώτο βήμα μέσα στη Παρτίζαν και η σιγουριά της νικης μας έφερε το ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2).

Έχοντας ςξασφαλίσει ουσιαστικά την προκριση από το Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός όπως αναφέρει η Βασιλική Νικολάκου έπαιξε όσο χρειαζόταν για να περάσει στα πλέι οφ του Champions League αποκλείοντας την Παρτιζάν που πάλεψε στο Καραισκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Παρτιζάν και σε συνδυασμό το 1-3 του πρώτου αγώνα πήραν την πρόκριση. Καρσελά (22’) και Φορτούνης (51’) τα γκολ του Ολυμπιακού, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δύο φορές με τους Σουμάχ (33’) και Τζούρτζεβιτς (84’)


Στα τελευταία λεπτά οι Πειραιώτες δεν απειλήθηκαν και πανηγύρισαν την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, όπου θα μάθουν την Παρασκευή τον αντίπαλό τους.


Διαιτητής: Εστράδα (Ισπανία)

Κάρτες: Γέφτοβιτς, Ταουαμπά, Γιάνκοβιτς, Κόσοβιτς – Οτζίτζα, Ρέτσος,


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βούκοβιτς (72’ Ζντιέλαρ ), Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Μαρίν (84’ Σιώπης), Καρσελά, Φορτούνης (70’ Σεμπά ), Μπεν.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Μίροσλαβ Τζούκιτς): Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Όστοϊτς, Μίλετιτς, Γέφτοβιτς (79’ Κόσοβιτς), Εβέρτον, Γιάνκοβιτς, Σουμάχ (54’ Πάντιτς ), Ταουαμπά (85’ Ιλιτς), Τζούρτζεβιτς.

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση του 3ου προκριματικού, οι πέντε υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League είναι οι εξής:

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), Αστάνα (Καζακστάν), Ριέκα (Κροατία), Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) και Σλάβια Πράγας (Τσεχία).

Related posts

Φιλικοί αγώνες και εγγραφές στον Ολυμπιακό Λαμπρινής-Γαλατσίου

Abola Team 3

Με τους μικρούς ποδοσφαιριστές του NESTORAS F.C φωτογραφήθηκε ο Μίμης Παπαϊωάννου

Abola Team 3

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-1

Abola Team 2