free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μαγκαφίνης: «Θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί στην Παλαιόχωρα»

Για ελλείψεις στο ρόστερ της Παλαιόχωρας, που θα καλυφθούν τις επόμενες ημέρες, μίλησε ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας.

Για ελλείψεις στο ρόστερ της Παλαιόχωρας, που θα καλυφθούν τις επόμενες ημέρες μίλησε ο Δημήτρης Μαγκαφίνης.

Ο έμπειρος προπονητής του ΑΟΠ μίλησε στην κάμερα της «Νέας Τηλεόρασης» για τις πρώτες του εντυπώσεις από το νέο περιβάλλον εργασίας του και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε όπως αποδόθηκαν από το athlitiko βάσει του βίντεο της Νέας Τηλεόρασης:

«Προσπαθούμε να οργανώσουμε την ομάδα σε άλλο επίπεδο, έξω από τα τοπικά πρωταθλήματα που έπαιζε τόσα χρόνια. Υπάρχει η βοήθεια της διοίκησης σε αυτό το κομμάτι. Τα παιδιά που ήρθαν είναι όλοι παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες και σε συνεργασία με τα παιδιά που έχουν μείνει θεωρώ ότι θα κάνουμε ένα καλό σύνολο και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε κάποιες ελλείψεις ακόμα στο ρόστερ και τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε κάποιες προσθήκες. Πιστεύω να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα.

Έχουμε ένα υπέροχο γήπεδο που μπορεί να βγάλει η ομάδα πράγματα, είναι ένα μέρος το οποίο διψάει για ποδόσφαιρο. Είναι ένα παρθένο μέρος και θεωρώ ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την ομάδα και την προσπάθεια που κάνει ο πρόεδρος, που είναι ο μπροστάρης στο οικονομικό κομμάτι και όλοι οι άλλοι παράγοντες που τον πλαισιώνουν από πίσω, τα παιδιά της διοίκησης. Είμαι εδώ περίπου 20 ημέρες και βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη κάψα και μεγάλη διάθεση. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε σε καλό επίπεδο για τα επίπεδα της κατηγορίας. Έχω την εμπειρία να διαχειριστώ μία νεοφώτιστη ομάδα. Πιστεύω χωρίς πολλά λόγια και με πολλή δουλειά στο γήπεδο θα φτάσουμε στο σημείο που θέλω και θα παρουσιαστούμε όπως θέλω στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Για το αν είναι πρόκληση για τον ίδιο να αναλάβει μία νεοφώτιστη και πρωτοεμφανιζόμενη στις εθνικές κατηγορίες ομάδα«Όταν μία ομάδα δεν έχει όνομα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών σίγουρα είναι μία πρόκληση και είναι άλλο να κάνεις μία πορεία με μία ομάδα νεοφώτιστη και άλλο με μία ομάδα με βαρύ όνομα όπως τα Χανιά, η Δόξα Δράμας, ο Πανσερραϊκός ή ο ΟΦΗ. Αυτή τη στιγμή εμείς αυτό κάνουμε. Το μόνο που έχω να υποσχεθώ εγώ είναι ότι θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Από εκεί και πέρα τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Θα δούμε τις ομάδες που θα πλαισιώσουν τον όμιλο και αφού κλείσει και το ρόστερ όπως προείπα θα βάλουμε τους στόχους. Οι στόχοι για να σωθεί η ομάδα σε πρώτη φάση είναι πρωταγωνιστικοί. Να δούμε ένα-ένα τα παιχνίδια, ξεχωριστά, επειδή θα είναι  μικρό το πρωτάθλημα δεν συγχωρούνται λάθη. Οπότε από την πρώτη αγωνιστική πρέπει να δούμε τα ματς σαν να είναι μοναδικά. Γιατί όταν είναι ένας όμιλος των 13 ομάδων καταλαβαίνετε ότι τα παιχνίδια είναι γύρω στα 23-24 παιχνίδια, οπότε δεν συγχωρούνται λάθη. Από την πρώτη μέρα φτιάχνοντας την έδρα μας που πιστεύω ότι εκεί θα είναι το όπλο μας και ό,τι μαζέψουμε εκτός έδρας για να είναι η ομάδα στο πάνω ράφι».

Για το αν υπάρχουν δυσκολίες βάσει απόστασης στην πραγματοποίηση δυνατών φιλικών«Έχουμε κλείσει ένα φιλικό με τον ΟΦΗ στις 26 του μήνα, αλλά θα πάμε στο Ηράκλειο, ένα φιλικό με τον Κισσαμικό, που είναι δύο ομάδες της Κρήτης σε παραπάνω κατηγορία από εμάς και με τρεις ομάδες εδώ τοπικής κατηγορίας οι οποίες είναι ανταγωνιστικές και αυτές, οπότε είναι πέντε φιλικά και ψάχνουμε να βάλουμε άλλα δύο μετά την Πέμπτη εβδομάδα, που πέφτει  ο ρυθμός των προπονήσεων. Οπότε σε αυτό το κομμάτι που πραγματικά είναι δύσκολο είμαστε σε καλό δρόμο. Γιατί είναι η απόσταση μεγάλη, ο δρόμος, αλλά εμείς προσπαθούμε και σε αυτό το κομμάτι να είμαστε καλά».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον τόπο«Είναι θετικές. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που προσαρμόζομαι σε όλους τους τόπους. Δουλεύω χρόνια μακριά από το σπίτι μου, έχω δουλέψει 12 χρόνια στην Πελοπόννησο, στη νησιωτική Ελλάδα, στην Κρήτη έχω ξαναέρθει το 1994. Είναι ένα μέρος η Κρήτη που πάντοτε ήταν στο μυαλό μου γιατί μοιάζει πάρα πολύ με τη Βόρεια Ελλάδα και οι άνθρωποι εδώ. Είναι ένας φιλόξενος τόπος, ελπίζω να συνεχίσουμε και να πάνε όλα καλά».

Πηγή: athlitiko.gr

Related posts

Διοικούσα επιτροπή Ηλυσιακού: Σας χρειαζόμαστε όλους

Ρένος Γιαμπουράς

Αγιασμός έγινε στον Πανθηραϊκό, νίκη στο τεστ με Ηρόδοτο

Abola Team 2

Πάει για Δευτέρα το Ιάλυσος-Κηφισιά

Ρένος Γιαμπουράς