free page hit counter
25.6 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αγιασμός έγινε στον Πανθηραϊκό, νίκη στο τεστ με Ηρόδοτο

Τον αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε ο Πανθηραϊκός.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Πανθηραϊκό και τον Ηρόδοτο, τελέσθηκε στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, ο αγιασμός της ομάδας μας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοφαιριστές της ομάδας αγιάσθηκαν και έλαβαν την ευχή του π. Ευάγγελου Φουστέρη για μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά και στην συνέχεια ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλείου.

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο τεστ του Πανθηραϊκού πριν την πρεμιέρα της επόμενης Κυριακής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, με την ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη να επικρατεί 2-0 του Ηροδότου που είχε στον πάγκο του τον πρώην προπονητή των Σαντορινιών Μανόλη Παπαματθαιάκη.

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, ο Πανθηραϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, δημιούργησαν ευκαιρίες, είχαν ένα δοκάρι, ενώ όποτε χρειάστηκε ο Αθανασίου και ο Ζωντός αντέδρασαν σωστά, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους.

Το 1-0 έγινε από τον Περιάλη στο 15΄με ένα «κεραυνό» που έφυγε από το δεξί του πόδι, με τον Κεφαλά στο 80′ να κάνει το τελικό 2-0 με κεφαλιά.

Πλέον ο Πανθηραϊκός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου την επόμενη Κυριακή θα υποδεχτούν τον Ερμή Κυβερίου.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων εκπροσωπήθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι από τον Μάριο Γαλανό. Διαιτητής ήταν ο Ελευθεριάδης, με βοηθούς τους Παντελάκη και Κουλακιώτη.

Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης) : Αθανασίου, Ζέλιος, Ρεπετσάς, Μπίρης, Λούκα, Φύτρος, Μανιάς, Περιάλης, Παναγιωτόπουλος, Κεφαλάς, Γκίκας. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κωλέτσης, Πολυκρέτης, Αγοραστός, Ζωντός, Ματσιώτας και Μενδρινός.

Ηρόδοτος (Παπαματθαιάκης) : Κασμερίδης, Κανδυλάκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Ντανιελ, Μπαλάφας, Φραγκουλάκης, Εντισον, Παπαδάκης, Γιαλούσης, Μωραΐτης. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κουράκης, Ετον, Ρετζεπ, Φουκαράκης, Παναγιωτάκης, Καργιωτάκης, Γαρεφαλάκης, Παρθενιάδης.

 

Πηγή: sportcyclades

Related posts

ΕΘΝΙΚΟΣ: Εντός 15 ημερών θα γίνει ο αγώνας με την Κηφισιά

abola10

Με τον Εθνικάρα Γιάννη Μαντζουράνη έκοψε την πίτα του ο Σ.Φ. “Πινέζες Θύρα 14”

Abola Team 3

Παραμένει και ο Σικαλιάς στον Ιωνικό!

Abola Team 2