free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Πήραμε διπλό σε μια έδρα που δεν είχαμε κερδίσει…»

Στην αξία της κτός έδρας νίκης επί του Μικρασιατικού αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στον πρώτο συναρπαστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας πανηγύρισε ο Ήφαιστος Περιστερίου επικρατώντας με 1-0 του Μικρασιατικού στην Καισαριανή. 

Μία επιτυχία,η οποία ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ακι ήρθε να αναδείξει τον χαρακτήρα και της αγωνιστικής ποιότητας των «ροσονέρι». 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θόδωρου Τρανού στο «Αbola.gr», ο οποίος επιβράβευσε την προσπάθεια των παικτών του: 

«Πήραμε μία πολή σημαντική νίκη σε μία έδρα, όπου δεν είχαμε κερδίσει τα τρία προηγούμενα χρόνια και μάλιστα με πολλές και χτυπητές απουσίες βασικών αμας ποδοσφαιριστών. . Γεγονός, το οποίο σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας . Βάσει της εικόνας του αγών θα μπορούσαμε να είχε κερδίσει 0-2 ή 0-3, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, από την στιγμή, που ήρθε έστω και στο τέλος αυτή η επιτυχία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Ηφαίστου Περιστερίου, για να συμπληρώσει: 

«Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η επιτυχία στηρίχθηκε με πολλούς παίκτες πο προέρχονται από τις υποδομές μας. Στηρίζω όλους τους ποδοσφαιριστές μου κι αυτό φρόντίζω να το αποδεικνύω με το να τους δίνω χρόνο συμμετοχής ακόμη και σε μεγάλης δυσκολίας αναμετρήσεις. Αυτή η νίκη θα μας δώσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τη Δόξα Βύρωνα».

 

 

Related posts

Εκλογές στις 28 Απριλίου στον ΠΑΟ Ρουφ

Abola Team 3

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team