free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δυσκολεύτηκε το Ηράκλειο!

Κάθε άλλο παρά εύκολο δεν ήταν το πέρασμα του Ηράκλειου από τα Πετράλωνα. Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα, όμως οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο τελικό 1-2.
Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το Ηράκλειο, καθώς μόλις στο 15ο λεπτό, ο Σπανός σκόραρε σε λάθος εστία και με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ. Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα λίγο αργότερα για τους φιλοξενούμενους με τον Γεωργουδάκη να κάνει το 0-2. Ωστόσο οι αξιόμαχοι γηπεδούχοι του Παύλοβιτς δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Μείωσαν στο 49′ με τον Βασιλείου και άγχωσαν τους αντιπάλους τους, χωρίς ωστόσο να φτάσουν στην ανατροπή.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Καβακλής, Φιλόπουλος (86’ Γκελασβίλι), Μιχαηλίδης, Σπανός Τσολάκος, Βλαβιανός, Βασιλείου, Μαζιώτης, Χανιώτης, Δρόσος, Ιωάννου (46’ Λογοθέτης).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κανακόπουλος (69’ λ.τ. Μολφέσης), Μέρτκολα, Κατσούλης, Ζίζηλας, Λιαπίδης, Τούμπας (50’ Λαμπρόπουλος), Τζώρτζης (78’ Φοινίκης), Χρήστου, Δαραμάρας (71’ Σπυριδάκης), Γεωργουδάκης, Αντωνόπουλος.

Related posts

Βλάχος: «Πληρώσαμε την απειρία μας…»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος ο Καρύδης από το «τιμόνι» της ΑΕ Ηρακλείου

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν»

Kώστας Παλαιολόγος