free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος!»

Οικτρά παράπονα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τους Αγίους Αναργύρους εξέφρασε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

 

 

Καζάνι που βράζει θυμίζει ο Μικρασιατικός με αφορμή την αντιμετώπιση, που έτυχε η ομάδα από το διαιτητικό τρίο των Νικολάου, Τσάγκαρη και Κωσταγιάννη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Αγίους Αναργύρους

Στην ιστορική ομάδα της Καισαριανής υποστηρίζουν ότι η ομάδα του γνώρισε πραγματική … σφαγή, η οποία τους υποχρέωσε στην ήττα με 2-1, με την οποία δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το έργο της παραμονής στον πρώτο όμιλο της Α’ Ε’ΣΑ.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Σταμπουλίδη:

 «Θεωρώ ότι απέναντι στους Αγίους Αναργύρους έγινε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος από τους διιατητές. Δεν θέλω να σταθώ ειδικά σε όλες τις φάσεις, οι οποίες ήταν πολλές που μας αφήνουν παραπονεμένους, ωστόσο, γεγονός είναι ότι η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφωρα. Η όλη κατάσταση και οι αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει γενικότερα η ομάδα μας από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος ίσως να αποτελέσει ένα πρόσθετο κίνητρο και να μας πεισμώσει ακόμη περισσότερο, στην προσπάθεια, που κάνουμε για την εξασφάλιση της παραμονής μας. Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την φιλοξενία της διοίκησης των Αγίων Αναργύρων, η οποία ήταν άψογη».

 

 

Related posts

Το ήθος και την σεμνότητα του ηγέτη του Ρουφ Θοδωρή Κουνάδη βράβευσε η ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Κιούρκος: «Απόλυτα δίκαιη η νίκη μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Διάθεση για επέκταση της συνεργασίας του Άρη Πετρούπολης με Βενάκη