free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με Νικολά ο Πανιώνιος Καισαριανής

Στην ένταξη του 32χρονου χαρισματικού φορ προχώρησε το συγκρότημα του Παναγιώτη Πρασσά (φωτό).

 

Τον μεταγραφικό του καλπασμό συνεχίζει απτόητος ο Πανιώνιος Κασιαριανής1 Οι ιθύνοντες της διοίκησης του Νίκου Χατζηλία συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προσπάθεια που κάνουν για ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες ποιοτικούς, ταλαντούχους, αλλά κι εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι θα διαθέτουν όλα τα εχέγγυα, ώστε να  οδηγήσουν την ομάδα τους στο δρόμο των επιτυχιών.

Σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα των ανατολικών προαστίων προχώρησε σε ακόμη μία πολύ σπουδαία  προσθήκη, αφού ενέταξε στο δυναμικό ης τον Γιάννη Νικολά, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την επιθετική τους γραμμή.

Το νέο απόκτημα του συλλόγου είναι 32 ετών, διακρίνεται για τις εκτελεστικές του ικανότητες κι έχει να επιδείξει πολύ αξιόλογη παρουσία σε Μικρασιατικό και Χαραυγιακό

«Πήραμε έναν παίκτη από το πρώτο ράφι, ο οποίος έχει όλα τα φόντα να μας ανεβάσει επίπεδο αναφέρει ο Πρόεδρος του Πανιωνίου Καισαριανής Νίκος Χατζηλίας στο «Αbola.gr» εκφράζοντας την άκρατη αισιοδοξία του για το εγχείρημα της φετινής περιόδου.

Παράλληλα, στον σύλλογο συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου με ηγετικές ικανότητες.

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 21 Αυγούστου με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση για την νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Πρασσά και του στενού του συνεργάτη Κωνσταντίνου Σπύρου.

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά (12/2) αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team

Ορφέας Αιγάλεω-Εθνικός Αστέρας 1-3

Abola Team 3

Θάνος Καραγιώργος (Αστέρας ΧαΪδαρίου): “Στόχος μας είναι η άνοδος στην Β’ Κατηγορία”

Τάσος Ζαφειρίου