free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παίκτης της Αχαϊκής ο Νικολόπουλος

Σε ακόμα μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Αχαϊκή, ο οποία απέκτησε τον Θανάση Νικολόπουλο.

Ο Νικολόπουλος (8/2/1989), ξεκίνησε το 2006 στον Ηλειακό Λεχαινών. Το σκάουτινγκ της Κορίνθου τον εντόπισε ένα χρόνο μετά. Τα 63 γκολ που πέτυχε σε τρεις σεζόν, έκαναν τον ΠΑΣ Γιάννινα να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2010. Από τον Ιανουάριο του 2011 αγωνίστηκε στον Θρασύβουλο προκειμένου να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του. Τον Ιούλιο του 2011 αποχώρησε από τα Γιάννινα για να υπογράψει εκ νέου στην Κόρινθο παραμένοντας στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν στη -Football League 2-, έρχεται η κατάργησή της και η μετατροπή της σε Γ΄ Εθνική. Έμεινε για τρία χρόνια στην Δόξα Νέας Μανωλάδας, ενώ πέρυσι ήταν στον Αστέρα Αμαλιάδας. Παίκτης της ομάδας είναι και ο Ανδρέας Γερασιμόπουλος.

 

Πηγή: patragoal

Φιλική νίκη με σκορ 1-0 για την ΑΕΜ το απόγευμα του Σαββάτου επί της Αχαϊκής στο γήπεδο Λιμνοχωρίου, με σκόρερ το Θανάση Μιχαλόπουλο.

Πολύ καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές και από τις δυο ομάδες παρά την κούραση της προετοιμασίας στην οποία βρίσκονται αμφότερες, την αφόρητη ζεστή και τον κακό αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα του Μεσολογγίου με τέρμα στο 80΄ από τον Θανάση Μιχαλόπουλο με κεφάλια ψαράκι από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα από αριστερά του Θανάση Καβαλάρη να είναι αυτοί που θα πάρουν την νίκη.

Στο 30΄ περίπου της αναμέτρησης για την ΑΕΜ ο Βασιλάρης θα αντικατασταθεί καθώς θα γυρίσει το πόδι του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλάνε για διάστρεμμα.

Ευχαριστημένος από την διάθεση και την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών του και φυσικά το νικηφόρο αποτέλεσμα έμεινε ο τεχνικός της ομάδα του Μεσολογγίου Χρήστος Ζαρκαβέλης που παρέταξε την ομάδα του ως εξής.

 

Πηγή: aitosports

Related posts

Πήρε Τσίτσαρη ο Ηλυσιακός

Abola Team 2

Ο Αστέρας Αμαλιάδας του Σούλη Παπαδόπουλου 3-1 εκτός την Αχαϊκή

Abola Team 2

Στήριξη της Περιφέρειας για στέγαστρο στο γήπεδο του Ηροδότου

Abola Team 2