free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Αστέρας Αμαλιάδας του Σούλη Παπαδόπουλου 3-1 εκτός την Αχαϊκή

Ζωντανός στο κυνήγι της πρωτιάς στον 5ο όμιλο έμεινε ο Αστέρας Αμαλιάδας, ο οποίος πέρασε από την έδρα της Αχαϊκής με 1-3.

 

Ο Αστέρας έχασε καλή ευκαιρία στο 4′, όταν από από μπαλιά του Μπουντόπουλου, ο Μαρουκάκης έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 10′ η Αχαϊκή άνοιξε το σκορ από φάουλ του Μητρόπουλου και λάθος του Λέτσο ο οποίος αιφνιδιάστηκε καθώς έσκασε η μπάλα μπροστά του. Σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

 

Η «βυσσινόλευκη» ομάδα μπήκε σαφώς δυνατά στο δεύτερο μέρος. Στο 48′ σουτ του Τόρες έδιωξε σε κορνερ ο γκολκίπερ Δρακόπουλος. Στο 55′ ήρθε το 1-1 με πλασέ του Μαρουκάκη μετά από μπαλιά του Κέρι και στο 59′ το 1-2 με κεφαλιά του Μαρουκάκη πάλι, μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου. Στο 79′ ήρθε και το 1-3 για τον Αστέρα που ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη, με κεφαλιά του Κασνέτσι μετά από φάουλ του Κέρι.

 

Στο 84′ πλασέ του Κιβουίντι άουτ, στο 89′ τετ α τετ Μωραίτη που έδιωξε ο Λέτσο και στο 90+1′ φάουλ του Μητρόπουλου λίγο άουτ. Ωστόσο, δεν άλλαξε κάτι και το 1-3 έμεινε μέχρι το τέλος.

 

Οι συνθέσεις:

 

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Γερασιμόπουλος, Ντάζος (70′ Μούγκουλι), Παπαδόπουλος, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος (80′ Κιβουίντι), Μητρόπουλος, Πατάπης, Χαρικόπουλος, Σταυρόπουλος, Μωραϊτης

 

Αστέρας: Λέτσο, Μπουντόπουλος (69′ Κασνέτσι), Παπαδόπουλος, Ρόβας (46′ Μπαρμπαρούσης), Αρβανίτης, Ν’Γκουέμ, Παγώνης (29′ λ.τρ. Κυριάκος), Μπανούσης, Μαρουκάκης (90′ Μηνάς), Κέρι, Τόρες

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Τεράστια νίκη Παπακανέλλου στην Π.Ε.Π.Π.- Οι πρώτες δηλώσεις

abola10

Αρχοντάκης: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο Αιγάλεω όμως δεν τα καταφέραμε»

Abola Team 2

Προς Απόλλωνα Λάρισας οδεύει ο Πασπαλιάρης

Abola Team 3