free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μεταγραφική βόμμβα με Ντόναλτ Πετανάι το Καματερό-Την Πέμπτη 17/8 η πρώτη της ομάδας

Πρόκειται για μεταγραφή και για παικταρά που αποκτήθηκε από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.   

 Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο ΠΑΟ Καματερού ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ντόναλτ Πετανάι από την ομάδα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων. Ο ποδοσφαιριστής είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων όπου και αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει κάνει γεμάτες χρονιές με το γειτονικό σύλλογο και αποτελούσε βασικό στέλεχος του. Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδος και ένα σημαντικό όπλο στο δύσκολο έργο του Νίκου Κουνάδη. Η διοίκηση εύχεται στο νεαρό ποδοσφαιριστή καλή σταδιοδρομία και να είναι πάντα υγιής.

 

Mε όνειρα και ελπίδες ξεκινάει o ΠΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ την προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν  στο γήπεδο Καματερού την Πέμπτη 17/8 και ώρα 6.00 μ.μ, προκειμένου να βάλει τις βάσεις για μια αξιοπρόσεκτη χρονιά και να αφήσει πίσω τη περυσινή καταστροφική πορεία. Στο τιμόνι της ομάδος είναι ο νεαρός τεχνικός, Νίκος Κουνάδης που θα προσπαθήσει να στήσει μια ομάδα από το μηδέν καθώς από το έμψυχο δυναμικό αποχώρησαν 13 ποδοσφαιριστές. Έργο δύσκολο με ιδιαίτερο άγχος και για το προπονητή άλλα και για όλους όσους  αγαπάνε την ομάδα.

Κύριος μοχλός στη φετινή προσπάθεια θα είναι οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων που έδειξαν σπουδαίο ταλέντο τα τελευταία χρόνια έχοντας συνοδοιπόρους τους παραμένοντες και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ αλλά και τις μεταγραφές που ανακοινώθηκαν συν κάποιες ακόμα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Σπυρόπουλος, Γεροντάκης, Τσιριγώτης, Μπουφίδης ενώ ανανέωσε ο έμπειρος Γιώργος Παππάς. Στο μεταγραφικό κομμάτι οι διοικούντες έχουν μιλήσει και συμφωνήσει με ακόμα τρείς ποδοσφαιριστές και θα ανακοινωθούν σύντομα.

 
 

Η διοίκηση έστειλε το εξής μήνυμα στους παίκτες που πρόκειται να ανέβουν ένα δύσκολο και ανηφορικό δρόμο :” Έφτασε η στιγμή που ενώνοντας όλοι τις δυνάμεις μας, θα φτιάξουμε τις βάσεις για μια ομάδα που η κορυφή και η επιστροφή δεν είναι το όριο αλλά ο πρώτος σταθμός”.

 

Βοηθοί στην δύσκολη προσπάθεια του Νίκου Κουνάδη θα είναι ο γυμναστής Διονύσης Παππάς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Κατσίγιαννης

 

Related posts

Έμεινε ο Θανάσης Σταματόπουλος στην Τερψιθέα

admin

Τον Πολυμερόπουλο απέκτησε η Λαύρα Αργυρούπολης

Abola Team 3

Η Β’ Αθήνας στο … πιάτο

Abola Team