free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Έμεινε ο Θανάσης Σταματόπουλος στην Τερψιθέα

ΓΙΑ τρίτη συνεχόμενη σεζόν παραμένει στο “τιμόνι” της Τερψιθέας ο Θανάσης Σταματόπουλος, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική χρονιά στον πάγκο του Γλυφαδιώτικου συλλόγου. Τόσο η διοίκηση της Τερψιθέας όσο και ο Σταματόπουλος έμειναν ικανοποιημένοι από την συνεργασία που είχαν τα δύο προηγούμενα χρόνια κι έτσι αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. 
Ο Θανάσης Σταματόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την παραμονή του στην Τερψιθέα, τόνισε στο αbola. gr:: “Ανανέωσα την συνεργασία μου με την ομάδα της Τερψιθέας για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε από πρόπερσι. Θεωρώ ότι η Τερψιθέα είναι η δεύτερή μου οικογένεια, έχω δεθεί συναισθηματικά με όλους στον σύλλογο, ποδοσφαιριστές, συνεργάτες και τα μέλη της διοίκησης. Στόχος μας τη νέα σεζόν είναι να μπούμε δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα και να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Ο λόγος για τον οποίο έμεινα στην ομάδα είναι ότι και οι δύο πλευρές συμφωνήσαμε να παραμείνει όλο το ρόστερ που υπήρχε και τις προηγούμενες αγωνιστικές χρονιές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Ακόμη, να ευχαριστήσω και όλες τις ομάδες που αυτό το διάστημα με προσέγγισαν για να συνεργαστούμε, όμως εγώ ήθελα να παραμείνω στο σπίτι μου, το οποίο και είναι η Τερψιθέα”.

ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

 

 

 

 

Related posts

Σε καλό δρόμο η ομάδα νίκησε 2-1 την Αγία Ελεούσα (Video)

Ρένος Γιαμπουράς

Από τον αγώνα Παλαιμάχων της Αθηναϊδας με τους Παλαίμαχους του Απόλλωνα Σμύρνης όπου τιμήθηκε ο Βασίλης Μαστρακούλης (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Ατρόμητος Χαλανδρίου-Καλαμάκι 1-1

Abola Team 3