free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Μακρής: «Θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο»«

Την δίψα του για επιτυχίες με τη φανέλα του Άγιαξ Ταύρου εξέφρασε ο έμπειρος μπακ – χαφ.

 

 

Αποφασισμένος να ζήσει μεγάλες στιγμές και με την φανέλα του Άγιαξ Ταύρου, παρουσιάζεται ο Νίκος Μακρής.

Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος μπακ, με νωπές ακόμη τις δάφνες από την κατάκτηση του νταμπλ, που πανηγύρισε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Κερατσινίου, το οποίο συνοδεύτηκε με την ιστορική επιστροφή των «ροσονέρι» στη Γ’ Εθνική έπειτα από διάστημα 14 ετών, παρουσιάζεται πιο έτοιμος από ποτέ να ανταποκριθεί στο νέο ξεκίνημα που παρουσιάζεται στην γεμάτη τίτλους και διακρίσεις καριέρα του, αυτή τη φορά στα γήπεδα της ΕΠΣΑ, φορώντας την φανέλα του Άγιαξ Ταύρου.

Ο έμπειρος μπακ – χαφ με αφορμή το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας με την ομάδα του Ταύρου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αbola.gr» αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον καινούριο σταθμό της σπουδαίας του ποδοσφαιρικής σταδιοδρομίας, δηλώνοντας πανέτοιμος να οδηγήσει την νέα του ομάδα σε επιτυχίες:

Καταρχήν, όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται που θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας, ο Νίκος Μακρής τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός ότι θα φορέσω τη φανέλα μίας πολύ ιστορικής ομάδας με τεράστιο background, αλλά και δυναμική. Τ απάντα στην νέα μου ομάδα λειτουργούν άψογα από όλες τις πλευρές κι εκτιμώ ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Η διοίκηση του Άγιαξ Ταύρου έφερε πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές οι οποίοι εκτός από την ποδοσφαιρική τους αξία, είναι άριστοι χαρακτήρες. Στοιχείο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, αφού όλα δείχνουν ότι την καινούρια σεζόν θα έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια, Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για μία ομάδα, που έχει θέσει υψηλούς στόχους να έχει άριστο κλίμα»

Μετά από πολύχρονη θητεία στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Πειραιά επιχειρείς ένα νέο ξεκίνημα στην ΕΠΣΑ. Τί σε ώθησε να πάρεις μεταγραφή στον Άγιαξ Ταύρου;

«Καταρχάς θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον Πρόεδρο, τον κύριο Αντώνη Τσάτσο, ο οποίο είναι ένας πολύ επιτυχημένος άνθρωπος και με ο,τιδήποτε έχει καταπιαστεί στο παρελθόν έχει αποδώσει . Ο τρόπος που με προσέγγισε, μου έδωσε να καταλάβω ότι κάτι καλό χτίζεται φέτος στην ομάδα μου και με έπεισε να κάνω το επόμενο βήμα χωρίς δεύτερη σκέψη»

Προέρχεσαι από μία μαγική κι ονειρεμένη σεζόν με το Κερατσίνι, με τη φανέλα του οποίου πανηγύρισες τη κατάκτηση του νταμπλ και της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Πόσο σημαντικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή να αλλάζει παραστάσεις ως εν ενεργεία πρωταθλητής;

 

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό το στοιχείο, αφού νιώθω πολύ πιο απελευθερωμένος. Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση διαπιστώνω ότι το κλίμα στην νέα μου ομάδα είναι ιδανικό κι εκτιμώ ότι θα δημιουργήσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, που θα προσβλέπει ψηλά. Ξεκάθαρος στόχος μας θα είναι να παλέψουμε για την άνοδο και από τη πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να δικαιώσω όλους όσοι πίστεψαν στις δυνατότητές μου. Σαφέστατα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο μαραθώνιο με πολλές ιδιαιτερότητες, ωστόσο αυτό που προέχει, είναι να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα κίνητρα.»

 

 

 

 

  

Related posts

Καλό πρόσωπο έδειξε ο Άρης Πετρούπολης στο φιλικό με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Abola Team 3

Παλαιό Φάληρο-Ηράκλειο 2-2

Abola Team 3

Ομορφαίνει την έδρα της η Διάνα

Γιώργος Ανανίδας