free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σούπερ φιλικό ο Αστέρας Αμαλιάδας με Παναιτωλικό

Ένα πολύ δυνατό φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό έκλεισε ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου εντός έδρας. Παράλληλα, έγινε μία αλλαγή στο πρόγραμμα των φιλικών και ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και όχι την Κυριακή στις 10 τον ΑΟ Τρικάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φιλικό επιπέδου Σούπερ Λιγκ στις 30/8

Ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού θα δώσει ο Αστέρας στην Αμαλιάδα, την Τετάρτη 30 Αυγούστου. Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, λόγω της εβδομάδας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας, ο Παναιτωλικός θα φιλοξενηθεί στην Αμαλιάδα από τον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο τεχνικός της ομάδας μας Πέτρος Μίχος, θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλότατου επιπέδου.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, θα μεταβεί στις 3 Σεπτέμβρη στον Βλαχιώτη, όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον τοπικό Αστέρα Βλαχιώτη, προσεχή αντίπαλο της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Επίσης, έγινε μια μικρή αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα και έτσι το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, απέναντι στα Τρίκαλα, θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη (και όχι την Κυριακή) και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρωταθλήματος. Ένα ακόμα δυνατό τεστ, απέναντι σε μια ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ».

Related posts

Για τρίτη χρονιά ανανέωσε ο Γιώργος Μέξης στον Ηλυσιακό

Abola Team 3

Και ο τεχνικός Πελέκης στο… «κάδρο» για τον Ηρόδοτο

Abola Team 3

Τέλος ο Ατματζίδης από τον Ασπρόπυργο

Abola Team 2