free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον νεαρό Κατελούζο απέκτησε ο Πανηλειακός που δίνει πολύ δυνατά φιλικά

Έχοντας πλέον μπει στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, αυτό του αγωνιστικού μοντάζ, ο Πανηλειακός ετοιμάζεται για επόμενα και δυνατά φιλικά ματς που έχει κλείσει.

Με αμέσως επόμενα στη λίστα (μετά το πρώτο της Πέμπτης με την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης), ματς με ομάδες Football League και κατά σειρά:

* Αυτή την Κυριακή 20/8 στον Πύργο με τον Παναιγιάλειο (ώρα 8.00 μ.μ.)

 

* Κι έπειτα, την Τετάρτη 23/8 επίσης στον Πύργο, με την Παναχαϊκή (επίσης ώρα 8.00 μ.μ.)

* Την άλλη Κυριακή 27/8 SUPER CUP Ηλείας με Ξενοφώντα Κρεστένων (γήπεδο Σπιάτζας – η επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας και της ώρας θα γίνει προσεχώς από την ΕΠΣΗ)

* Την Τετάρτη 30/8 εκτός έδρας, στην Πάτρα με Διαγόρα Βραχνεϊκων

* Την Τετάρτη 6/9 στη Βάρδα με τον ΠΑΟΒ

* Το Σάββατο 9/9 στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο (δεύτερο φιλικό, άτυπη ρεβάνς του πρώτου αγώνα)

– Στις 17/9 είναι προγραμματισμένη η έναρξη πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Οι αγωνιστικές κινήσεις

* Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, με μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ που υλοποίησε η διοίκηση της ομάδας του Πύργου, ολοκληρώθηκε κι η απόκτηση του Γκανέζου περιφερειακού επιθετικού Samuel Kwaku Danquah (Σάμουελ Ντάνκουα) ο οποίος στο προηγούμενο πρωτάθλημα Football LeagueΕλλάδας αγωνίστηκε για λογαριασμό της Αναγέννησης Καρδίτσας. 

Είχε 25 επίσημες συμμετοχές τη σεζόν 2016-2017 (τις 24 σε ματς πρωταθλήματος F.L. με 1 γκολ σε αυτά και 1 κυπέλλου). Και πρόκειται για 25χρονο δεξιοπόδαρο που αγωνίζεται κυρίως στην πλευρά.

Παρουσίες του στο παρελθόν:

2008-2009: Seldoh Sporting Club 2009-2010: Peace Football Club 2010-2014: Bangkok Fc, συνολικά 106 ματς και 33 γκολ2015-2016: Khon Kaen United, Ταιλάνδης, 27 ματς και 7 γκολ

– Επίσης, ο Πανηλειακός προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα ταλαντούχου Ηλείου παίκτη, του Κωνσταντίνου Κατελούζου.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννημένος στις 3 Ιουλίου 1998) έκανε τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία ποδοσφαίρου Ηρακλής Πύργου των Χρ. Δημόπουλου – Δ. Γιαννάτου και ακολούθως εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Πανηλειακού. Σε ηλικία 15 ετών υπέγραψε στον Άφοβο Βροχίτσας ενώ επόμενη ομάδα του ήταν ο Αλφειός Επιταλίου (Α1 Ηλείας), με τον οποίο έφτασε μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Ηλείας. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Θύελλας Πύργου (Α1 Ηλείας).

* Παράλληλα, όπως επίσης αναφέραμε, όσο παραμένει ελεύθερος ο μέχρι πρότινος «ερυθρόλευκος» Φώτης Σκοζάι, έχει τεθεί ένα θέμα να γίνει εκ νέου κίνηση για τον παίκτη. Οπότε, απομένει και η τελική γνώμη του τεχνικού, καθώς και η όποια κίνηση επαναπροσέγγισης των δυο πλευρών. Σε κάθε περίπτωση, τις αμέσως επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει με όποιον τρόπο, κι αυτό.

Η λαχειοφόρος και τα εισιτήρια διαρκείας

Από τον Α.Ο. Πανηλειακός διατίθενται καθημερινά σε κυκλοφορία οι λαχνοί της μεγάλης λαχειοφόρου που διοργανώνει για τους φίλους του στην χαμηλή τιμή του ενός ευρώ μόνο, ο κάθε λαχνός, με έπαθλο ένα ολοκαίνουργιο αμάξι Nissan Micra 1000cc σε συνεργασία με την Nissan Τσιώρης.

«Αναζητήστε τους τυχερούς λαχνούς σε διάφορα σημεία του Νομού τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς, αλλά και απο τα γραφεία της ομάδας! Πάρε και εσύ μέρος στην κλήρωση της χρονιάς και ενα Nissan Micra σε περιμένει!», αναφέρει το κάλεσμα του σωματείου, με την κίνηση να πηγαίνει πολύ καλά ως τώρα, κατά τις πληροφορίες μας.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 26 Σεπτεμβρίου, με τον πρώτο αριθμό του Λαικού λαχείου.

– Παράλληλα, από την ομάδα συνεχίζονται και η διάθεση διαφημιστικών πινακίδων στο Στάδιο για τους αγώνες της ομάδας (επίσης με πολύ καλή κίνηση ως τώρα), καθώς και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: με 150 ευρώ αυτά της «Θύρας «4», «επισήμων», που έχουν εκδοθεί σε συγκεκριμένο αριθμό, και με 90 ευρώ τα υπόλοιπα που περιλαμβάνουν και τις Θύρες δεξιά κι αριστερά της «4», δηλαδή τη Θύρα «3» και τη Θύρα «5«.

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Συνεχίζει να κυνηγάει την περίπτωση Βαγγέλη Μάντζιου το Αιγάλεω

Abola Team 2

Τουλάχιστον δύο μεταγραφές ακόμα θα κάνει ο ΠΟΑ

Abola Team 2

Κόλτζος: «Μείναμε ζωντανοί στην ΑΕ Μυλοποτάμου»

Abola Team 2