free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Θέλουμε το βήμα παραπάνω!»

Το ιδιαίτερα φιλόδοξο στίγμα του για την νέα αγωνιστική περίοδο έδωσε ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

Με αρκετές βλέψεις, φιλοδοξίες, αλλά παράλληλα και με απόλυτη συναίσθηση της πραγματικότητας ξεκίνησε εδώ και μερικές ημέρες την προετοιμασία της ενόψει της νέας ιδιαίτερα απαιτητικής περιόδου.  

Η νεοσύστατη ομάδα των δυτικών προαστίων προέρχεται από την εξαιρετική περυσινή της πορεία, το τέλος της οποίας την έφερε στην ιδιαίτερα τιμητική πέμπτη θέση του βαθμολογκύ πίνακα, αποδίδοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο  κι όπως είναι εύλογο, οι βλέψεις για την ερχόμενη σεζόν είναι υψηλές. 

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής πορείας του Αστέρα Χαϊδαρίου, ο Βασίλης Τσιάκαλος άνοιξε την καρδιά του στο «Αbola.gr» κι εξέφρασε τις φιλοδοξίες του για τη νέα πρόκληση που περιμένει την ομάδα του: 

«Ξεκινάμε με αρκετή αισιοδοξία την νέα χρονιά, ευελπιστώντας να θέσουμε τις υγιείς βάσεις και για το μέλλον.Προερχόμαστε από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν στη διάρκεια της οποίας βρεθήκαμε να κυνηγάμε με αξιώσεις ακόμη και την άνοδο, για να κατακτήσουμε τελικά την πέμπτη θέση. Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο, το οποίο αποτελεί και παρακαταθήκη για το μέλλον αφορά το γεγονός ότι ποντάρουμε πολλά στις ακαδημίες μας και την άνδειξη πολλών δικών μας ποδοσφαιριστών» ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού του Αστέρα Χαϊδαρίου, για να προσθέσει: 

«Την περίοδο της μεταγραφικής περιόδου αποκτήσαμε αρκετούς ποιοτικούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έοχυν όλα τα φόντα να πλαισιώσουν ιδανικά το υπάρχον ρόστερ αι να ηγηθούν της προσπάθειας, που θα επιχειρήσουμε την νέα αγωνιστική περίοδο. Επίσης, κρατήσαμε σχεδόν τον ίδιο βασικό και ιδιαίτερα νεανικό κορμό της προηγούμενης σεζόν κι αυτό μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε για ακόμη καλύτερη παρουσία. Ξεκάθαρος στόχος την νέα σεζόν είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω, όπως αυτό μπορεί να ερμηνευτεί με τρόπο, όπου ο καθένας το αξιολογεί όπως θέλει. Είτε ως ένα καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα, είτε ως εκπλήρωση του στόχου της ανόδου., Όμως το πλέον σημαντικό, είναι να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τον σεβασμό σύσσωμης της κοινής γνώμης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας»

 

Το πρώτο φιλικό ενόψει της νέας περιόδου είναι προγραμματισμένοι για τις 28 Αυγούστου απέναντι στα Ιλίσια 2004 στο Γουδί.

 

 

Related posts

Ντέτσικας: «Παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο»

Kώστας Παλαιολόγος

Ένωση Βοτανικού-Μαρούσι 1-3

Abola Team 3

Στα ηνία του Γκυζιακού ο Γεωργακακός

Ρένος Γιαμπουράς