free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ξεκίνησε η κυκλοφορία των διαρκείας στον Ηρόδοτο

Με το σύνθημα «Όλοι κοντά στην ομάδας, αυτή την ιστορική σεζόν», γνωστοποίησε η διοίκηση του Ηροδότου την έναρξη της πώλησης των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ!!

 

«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεων των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στη Γ’Εθνική.

 

Ενημερώνουμε ότι έκπτωση 15% θα υπαρχει στο εισιτήριο των 100€, σε όσους έχουν τα εισιτήρια (ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά), όπου παρεβρέθηκαν στους τελικούς αγώνες της ομάδας μας που διεξάχθηκαν στην Αθήνα.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας η προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΠΑΣΑ Ηρόδοτου από τις 9:00-14:00, Σταδίου &Πυθέως 1, Ν.Αλικαρνασσός».

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Ηρόδοτο ο τερματοφύλακας,Τίμος Λουτριώτης σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Ο ικανότατος πορτιέρο που πέρυσι αποτέλεσε το βασικό πορτιέρο στην εξαιρετική πορεία των Ηρακλειωτών ζήτησε από τη διοίκηση να αποχωρήσει και εφόσον γίνει δεκτό το αίτημα του ικανότατου άσου που ξεχώρισε με την παρουσία του σε Ιάλυσο και Φοίβο Κρεμαστής θα αποχωρήσει και επισήμως από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

 

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ στη συνάντηση που θα γινει ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Related posts

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ – 44 ΧΡΟΝΙΑ- ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Παρελθόν από την ομάδα ο Εγιουρούμ

Abola Team 3

Παρέμεινε ο Βενέτης στον Εθνικό

Abola Team 2

Nέος πρόεδρος στον Γιούχτα o Nίκος Μπουνάκης

Abola Team 2