free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μεταγραφική επένδυση με Κοτζαμάνη η Αγία Ελεούσα!

Στην απόκτηση του 18χρονου επιθετικού με την μορφή δανεισμού από τον ΑΟ Χαϊδαρίου προχώρησε η ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

Την μεταγραφική της εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτη η Αγία Ελεούσα προσδοκώντας την δημιουργία ενός ισχυρού κι άριστα δομημένου συνόλου, που θα έχει όλα τα φόντα να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στα δρώμενα της Β’ ΕΠΣΑ. 

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ιθύνοντες της «Σάντα» προχώρησαν σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή νεαρού κι εξελίξιμου ποδοσφαιριστή. 

Ο λόγος για τον Φώτη Κοτζαμάνη, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον γειτονικό ΑΟ Χαϊδαρίου. 

Ο 18χρονος επιθετικός, μέλος της νεότερης… σειράς παικτών που γαλουχήθηκαν στον γειτονικό σύλλογο, συμφώνησε να αγωνιστεί για την νέα σεζόν με τα χρώματα της Αγίας Ελεούσα, καθώς αυτός και ήταν ο μόνος τρόπος για να τον παραχωρήσει ο ΑΟ Χαϊδαρίου, μιας και οι ιθύνοντες του γειτονικού σωματείου, πιστεύουν στο αστείρευτο ταλέντο του παίκτη. 

Ο αριστεροπόδαρος παίκτης, έχει ξεκινήσει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο σε πολύ μικρή ηλικία, μετέχοντας στις ακαδημίες της ARSENAL στην Ελλάδα με τεχνικό διευθυντή τον βετεράνο διεθνή άσσο του Παναθηναϊκού Νίκο Καρούλια. Μάλιστα ο Κοτζαμάνης, ήταν μέλος της επίλεκτης ομάδας των εν Ελλάδι ακαδημιών της ARSENAL, όπου με προπονητή τον βετεράνο διεθνή άσσο του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ Λάκη Παπαϊωάννου, μετείχε στα τουρνουά που διοργάνωνε η ARSENAL στο Λονδίνο για ταλαντούχους παίκτες από όλη την Ευρώπη. Τότε η ARSENAL είχε προτείνει στην οικογένεια του Φώτη Κοτζαμάνη, ο νεαρός παίκτης να μείνει εσώκλειστος στις ακαδημίες του Λονδρέζικου συλλόγου, αλλά το πολύ νεαρό της ηλικίας του είχε αποτελέσει τροχοπέδη στην όλη υπόθεση. 

Ακολούθως ο Κοτζαμάνης συνέχισε την πορεία του στην Ελλάδα, όπου έπαιξε στην Κ13 του Ολυμπιακού για 18 μήνες και αμέσως μετά μεταπήδησε στο εφηβικό τμήμα του Εθνικού Πειραιά. Ο επόμενος σταθμός για τον Χαϊδαριώτη ποδοσφαιριστή ήταν η ομάδα της πόλης του, ο ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου έπαιξε στο εφηβικό τμήμα με ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ την σεζόν 2015-2016 ο προπονητής του ανδρικού τμήματος Μανώλης Παπαδόπουλος τον κάλεσε να μετέχει και στις προπονήσεις του ανδρικού τμήματος. Μάλιστα ο μετέπειτα προπονητής του ΑΟΧ Βαγγέλης Λαϊβεράς στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, τον είχε χρήσει και μέλος της 18άδας σε επίσημο αγώνα.

 

Related posts

Ο Αγιος Δημητριος προχωρησε σε μια πολυ καλη μεταγραφη εντασοντας στο Roster της Μπαρτσας τον 22χρονο

Ρένος Γιαμπουράς

Με στόχο την άνοδο στην Α’ κατηγορία ξεκίνησε ο Αγ. Θωμάς

Abola Team 3

Βαθμολογική “ανάσα” για τον Εθνικό Αστέρα ||| 4 – 3 στο Περιστέρι την Άμιλλα

Τάσος Ζαφειρίου