free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

MUNDIAL: Ελλάδα-Εσθονία 0-0

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το μεγάλο… δώρο που έκανε η Κύπρος, με τη νίκη της 3-2 επί της Βοσνίας, μένοντας στο «λευκό» 0-0 με την Εσθονία. Καθοριστικό το Κυριακάτικο ματς με Βέλγιο.

 

Γκέλα και γιούχα από τον κόσμο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με την λευκή εντός έδρας ισοπαλία με τους Εσθονούς και τώρα όλα για όλα με Βέλγιο την Κυριακή! Μία Εθνική Ελλάδας… σκιά του εαυτού της και με αρκετά δημιουργικά και μεσοεπιθετικά προβλήματα δεν κατάφερε να… διασπάσει την καλά στημένη αμυντικά και διαβασμένη Εσθονία. Το τελικό 0-0 με τους Εσθονούς προφανώς και δεν είναι καλό… μαντάτο και ενώ ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Βέλγιο πάλι στο Καραϊσκάκη. Για την ακρίβεια για την Ελλάδα πρόκειται για ιδιαίτερα μεγάλη γκέλα…

Στο 24′ ο Φορτούνης από πλάγια με ένα σουτ σαν σέντρα δυσκόλεψε για τα καλά τον αντίπαλο κίπερ.

 

Στο 28′ από φάουλ του Φορτούνη ο Μανωλάς με το κεφάλι βρέθηκε κοντά στο να σκοράρει. Στο 30′ ο Δώνης έκανε μία σουτάρα έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Δώνης είχε ένα ακόμα καλό σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα και ο Βέλλιος το… ριμπάουντ για ένα σουτ έξω.

 

Related posts

Γ’ Εθνική: Ο ΠΑΟ Ρουφ απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Πανιώνιο- Όλα τα σημερινά (5/12) αποτελέσματα

Abola Team

Δήλωση κ. Φαν’τ Σχιπ

Abola Newsroom

ΑΟ Καραβας: Κάλεσμα κόσμου ενόψει Χαραυγής

Abola Newsroom