free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην τελική ευθεία για Σιλιγαρδάκη ο Διαγόρας

Έτοιμη να ολοκληρώσει ακόμα μία μετεγγραφή είναι η διοίκηση του Διαγόρα, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο λόγος για τον Χάρη Σιλιγαρδάκη που σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» βρίσκεται από την Δευτέρα στο νησί μας, συμμετέχοντας στις προπονήσεις της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Σταύρου.
Ο 35χρονος μέσος, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες της χώρας μας, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Διαγόρα και απομένουν ορισμένα διαδικαστικά θέματα για να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί και επίσημα η μετεγγραφή του, κάτι που αναμένεται από ημέρα σε ημέρα.
Πάντως ο Χάρης Σιλιγαρδάκης δεν θα είναι η τελευταία μετεγγραφή για τον «γηραιό», αφού σε εκκρεμότητα βρίσκονται οι περιπτώσεις του Αλέξανδρου Μαργαρίτη, του Μολδαβού ποδοσφαιριστή και ενός κεντρικού αμυντικού που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Διαγόρα και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι εξελίξεις και στις τρεις περιπτώσεις.
Στα αγωνιστικά
Διπλό προπονητικού χαρακτήρα στο γήπεδο Καλυθιών, με αντίπαλο τον τοπικό Απόλλωνα έδωσε χθες ο Διαγόρας, με τον Ανδρέα Σταύρου να χρησιμοποιεί όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.
Ατομικά προπονήθηκε ο Παντελής Αθανασίου που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ελαφριά θλάση που τον ταλαιπωρεί στον γαστροκνήμιο, ενώ μόνοι τους προπονήθηκαν και οι Τάσος Κιοσέογλου και Γιάννης Καλημέρης.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας, ενώ το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.
Ο Ανδρέας Σταύρου βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι για το Σάββατο. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί αντίπαλος θα διεξαχθεί κανονικά προπόνηση, ενώ την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό.

Related posts

MVP o Πασαλίδης στο ματς του Κερατσινίου με Ζευγολατιό

Abola Team 3

Και επίσημα παίκτης του Ηλυσιακού ο Ντούμπερετ

Abola Team 3

Ενισχύθηκε με Μπουντόπουλο ο Αστέρας Αμαλιάδας

Abola Team 2