free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το Κερατσίνι φιλικό 2-0 με την Κ17 του Ολυμπιακού-Κοντά στην απόκτηση του Πασαλίδη

Φιλική νίκη απέναντι στην Κ 17 του Ολυμπιακού πέτυχε το Κερατσίνι με σκορ 2-0.

Έτσι, η ομάδα του Βασίλη Σπάθα παραμένει αήττητη στα μέχρι τώρα φιλικά της παιχνίδια.

Στο 14ο λεπτό του αγώνα ,οι «Ροσονέρι» άνοιξαν το σκορ, όταν ο  Χονδρουδάκης  έκανε ωραία κίνηση και «ελευθέρωσε» για τον Σκεντεράι που έκανε το σουτ , ο κίπερ απέκρουσε και ο Αγγελάκης από κοντά άνοιξε το σκορ.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό και στο 31, ο Ολυμπιακός απείλησε με κεφαλιά του Μπουλάρι που έδιωξε ο Κούμπουλα και στο 43  ο Φέκκας  με εξουδετερωμένο τον κίπερ του Κερατσινίου πλάσαρε προς το τέρμα, αλλά ο Αγγελάκης πάνω στη γραμμή έδιωξε.

Στην επανάληψη, δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες και σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι πολλές αλλαγές, αλλά το Κερατσίνι βρήκε τον τρόπο να σκοράρει ,όταν από κάθετη μπαλιά ο Καλογιάννης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και σκόραρε.

Κερατσίνι: : Κουμπουλά, Σκεντεράι, Μουστάκας, Αγγελάκης, Βαττής, Διάκος, Παπασπύρος, Θωμαϊδης, Χονδροκούκης, Καλογιάννης, Σιάνος. Έπαιξαν και οι: Μπερνιδάκης, Μπατής, Μάλλης, Λίτσης.

Ολυμπιακός : Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Γλυνός, Μούγιος, Τσέργας, Φέκκας, Μπουλάρι, Μπόνιος,  Μικρός, Γεωργαντής, Ζαχαράκης, Δολαψάκης, Μπαλωμένος, Κοτσιανούλης, Τσαγκαλίδης, Τασιάς, Τσακίρης, Ράμα, Βοϊδονικόλας.

Εξάλλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga, το Κερατσίνι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Χριστόφορου Πασαλίδη (ΦΩΤΟ). Πρόκειται για 21χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος πριν από δύο μήνες είχε προστεθεί στο δυναμικό του Άρη Πετρούπολης, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κορίνθου 2006.

Ο ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής έχει περάσει και από την Ακαδημία του Ολυμπιακού και έχει συμμετάσχει  στο Youth League της UEFA, διοργάνωση η οποία είναι το αντίστοιχο Champions League των ακαδημιών.

Οι Πειραιώτες τον έχουν τσεκάρει και θεωρούν πως η απόκτησή του θα βοηθήσει την ομάδα στη νέα πρόκληση της τρίτης εθνικής κατηγορίας.

Related posts

«Επτάσφαιρος» Ιάλυσος με Κλεάνθη!

Abola Team 2

Ανακοινώνεται σύντομα το νέο Δ.Σ της Προοδευτικής

Abola Team 2

Νέο φιλικό τεστ ο Ιάλυσος με Κλεάνθη Παραδεισίου

Abola Team 2